Zadovoljna.si
Gin majoneza - naslovna

Novice

Ste že slišali za gin majonezo? Da, tudi to obstaja!

J.V.
12. 11. 2019 13.45
0

Priljubljenost gina še vedno raste in tokrat so se v eni od amsterdamskih restavracij domislili novega načina, kako priljubljeno alkoholno pijačo vkomponirati v svoj jedilnik.

Izumili so namreč gin majonezo, ki je zagotovo pravo presenečenje na kulinaričnem področju. Sprožila je kar nekaj deljenih mnenj, med tistimi, ki si jo bodo drznili poskusiti, pa so verjetno predvsem največji ljubitelji priljubljene žgane pijače. Vsi ostali, bodo ostali pri klasični majonezi, ki velja za preverjeno izbiro.

Anketa Arhiv
Bi poskusili gin majonezo?
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kot so zapisali na spletni strani Firebox se gin majoneza odlično poda h morski hrani, piščancu in pečenem krompirčku, primerna pa naj bi bila tudi za vegetarijance. 

Gin majoneza je v Amsterdamu postala že tako priljubljena, da ima celo lasten Instagram profil, na katerem ji sledi več kot 5 tisoč oboževalcev. Ker majoneza vsebuje manjšo količino pravega gina, je na embalaži tudi opozorilo, da vsebuje 2 odstotka alkohola. Če voziš ne pojej preveč majoneze, se vsekakor sliši zanimivo, se strinjate? 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Če vam gin majoneza ne diši, pa si lahko po navodilih recepta na Okusno.je, pripravite domačo majonezo!

UNKNOWN: recipe

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 357