Zadovoljna.si
Blejsko jezero jeseni

Novice

Super ideje za nepozaben vikend izlet

S.C.
18. 02. 2022 12.08
0

Ste si tudi ve obljubile, da bo letošnje leto drugačno od prejšnjih? Boljše? Bolj produktivno? Da si boste privoščile več trenutkov zase, več aktivnosti, razvajanja, izletov, potovanj in drugih doživetij? Da boste širile svoj krog poznanstev, novih znanj in izkušenj ter tako napolnile svojo dušo in življenje zajele s kar največjo žlico? Pravilno! Namesto da se osredotočate na negativne stvari, omejitve, skrbi in strahove, zapustite območje udobja in v prvi vrsti poskrbite zase in za svojo srečo. Upajte si, raziskujte, spoznavajte nove kraje, kulture, jedi in ljudi, nepozabnih spominov pa ne pozabite ujeti v objektiv in na ta način pišite novo poglavje svojega življenja. Pri tem vam bo v veliko pomoč vaš pametni telefon.

Situacija, v kateri smo se znašli v zadnjem času, je življenje marsikomu obrnila na glavo, in to ne nujno v dobrem smislu, a to ne sme biti izgovor, da bi pozabili nase, na svoje potrebe, želje in potenciale. Pomembno je, da najdete v vsaki situaciji nekaj pozitivnega in da se zavedate, da lahko za lastno srečo največ naredite same – nihče drug ne bo. Se spomnite, kdaj ste si nazadnje privoščile nekaj samo za svojo dušo? Ne za partnerja, otroke in druge ljudi, ki jih imate rade, ampak samo zase? Kakšno masažo, gurmansko razvajanje, tečaj joge, izlet s prijateljicami ali potovanje v eksotične dežele? Morda novo torbico, čevlje ali pa telefon, ki ste si ga že od nekdaj želele? Konec koncev je to lahko zgolj branje dobre knjige v tišini ali dišeča kopel ob kozarčku penine. Ne glede na to, kakšne so vaše želje, je pomembno, da si tu in tam kakšno izpolnite in se nehate razdajati samo za druge, saj vas bo to sčasoma izčrpalo. Razmislite, kaj vas bi osrečilo, in v okviru svojih zmožnosti poskrbite, da uresničite svoje želje in potenciale. Ni treba, da greste na drug konec sveta ali zapravite celo premoženje, da bi se imele lepo. Slovenija je čudovita dežela, ki ponuja številne znamenitosti, možnosti rekreacije in razvajanja ter pestro kulinariko. Pojdite s prijateljicami, partnerjem ali konec koncev same na sprehod okoli Blejskega jezera, v Kranjsko Goro smučat ali kolesarit, v Goriška brda, Belo Krajino ali Prekmurje okušat priznana slovenska vina in domačo kulinariko, na Obalo se nadihat svežega morskega zraka in popit tisto klišejsko kavo v Portorožu. Konec koncev lahko obiščete bližnji hrib ali pa kakšen muzej, koncert, predstavo, morda prijateljico, ki je niste videle že celo večnost. Možnosti je neomejeno. Raziskujte, potujte, izobražujte se, razvajajte se in sčasoma boste v svojem življenju opazile velike spremembe na bolje!

Nad najnovejšima modeloma bodo navdušeni celo profesionalni fotografi.
Nad najnovejšima modeloma bodo navdušeni celo profesionalni fotografi.FOTO: Arhiv naročnika

Ovekovečite pomembne trenutke svojega vsakdana

Da boste lažje krmarile med obveznostmi in užitki, bile ves čas v stiku z najbližjimi in svetom ter hkrati popolnoma organizirane na vsakem koraku, za piko na i pa ovekovečile vse pomembne trenutke svojega vsakdana, pa bo seveda poskrbel vaš najboljši sopotnik – pametni telefon. Ob poplavi najrazličnejših modelov in znamk je težko najti takega, ki bi nam ustrezal v vseh pogledih, zato – če razmišljate, da bi si omislile novega – najprej pomislite, kaj vam je pravzaprav najpomembnejše. Morda vzdržljiva baterija, moderen dizajn ali kakovostna, napredna kamera? Roko na srce, seveda je pomembno vse našteto, a če smo iskreni – dandanes je velik poudarek na fotografijah, zato je možnost ustvarjanja (skoraj) profesionalnih fotografij in videov še toliko bolj zaželena.

Pametni telefon HUAWEI P50 Pro vas bo zagotovo navdušil v vseh pogledih. V podjetju že leta dokazujejo, da so vodilni na področju mobilne fotografije,  z najnovejšim modelom pa so šli še korak dlje in poskrbeli tudi za najzahtevnejše uporabnike. Model je namreč opremljen z najnaprednejšimi orodji, da lahko prav vsak ustvari fotografije na najvišjem nivoju; nad njim bodo navdušeni celo profesionalni fotografi. HUAWEI XD Optics namreč omogoča večjo jasnost, medtem ko nadgrajeni slikovni mehanizem HUAWEI XD Fusion Pro pomaga pri reprodukciji izčrpnih podrobnosti slike. Matrica glavne kamere vam pokaže svet pravih barv, matrika SuperZoom pa lahko posname čudovito jasne slike od blizu ali od daleč, široko ali od blizu. True-Chroma Image Engine ima tudi nadgrajen sistem zaznavanja zunanje svetlobe, široko barvno paleto P3 in prilagoditev več kot 2000 barv, da prikaže svet v vseh njegovih pravih barvah. Ne glede na to, ali boste želele v objektiv ujeti igro svojih otrok, doživetja na potovanjih, svoje kulinarične umetnine ali konec koncev delati 'selfije' kot prave zvezdnice, je novi pametni telefon kot nalašč za vas, saj bodo fotografije in videi takšni, kot bi jih posnel profesionalec. Ko snemate selfije ali skupinske filme s 100-stopinjsko ultraširokokotno sprednjo kamero⁠, bo ta prikazala vaše obrazne poteze in ličila v finih podrobnostih, nadgrajen portret zadnje kamere pa omogoča, da vsak okvir lepo poustvari barve ličil in vaši koži povrne sijaj. Vznemirljive trenutke lahko posnamete od blizu in daleč, celo skozi okno avtomobila, pa to ne bo vplivalo na kakovost slike. In to kljub temu, da morda niste najbolj vešče fotografiranja ali snemanja in se vam občasno trese roka. Funkcija hitrega zajemanja True-Focus namreč pomaga, da z lahkoto zajamete vsa dejanja. 

Model P50 Pocket lahko pospravite tudi v najmanjšo torbico.
Model P50 Pocket lahko pospravite tudi v najmanjšo torbico.FOTO: Arhiv naročnika

Prava eleganca na dlani

Poleg napredne in kakovostne fotografije sta – predvsem predstavnicam ženskega spola – še kako pomembni dve komponenti: dizajn in praktičnost. Roko na srce, pametni telefon je dandanes pravi modni dodatek in HUAWEI je vsekakor poskrbel, da boste z najnovejšim modelom P50 Pro, ki je na voljo v zlati in črni barvi, 'zažigale' na vsakem koraku. In ko že govorimo o osupljivem dizajnu, je tu še različica HUAWEI P50 Pocket, čudovit zložljiv pametni telefon naslednje generacije, ki se ravno tako ponaša z vsemi zgoraj omenjenimi funkcijami mobilne fotografije, hkrati pa gre za pravo eleganco na dlani. S premium leskom na mikrosteklu namreč zasije kot diamant, funkcija zložljivosti pa poskrbi, da ga lahko pospravite tudi v najmanjšo torbico ali žep.

Idealen sopotnik pri vaših dogodivščinah

S pametnim telefonom v torbici boste tako lažje in brezskrbno uživale na vsakem koraku, tudi zato, ker imata najnovejša modela izjemno vzdržljivo baterijo, sta še lažja od prejšnje generacije in se bolje prilegata dlani, omogočata vrhunsko zmogljivost pri obdelavi podatkov in večopravilnosti, z novim porazdeljenim datotečnim sistemom boste lahko do dokumentov ali fotografij na svojem telefonu nemudoma dostopale na svojem prenosniku, za piko na i pa omogočata močan vsestranski zvok iz dvojnih stereo zvočnikov. Model P50 Pro je tudi vodoodporen.

Naj vam torej še enkrat položimo na srce – postavite sebe na prvo mesto, vzemite svoj pametni telefon v roke, izpolnite si skrite želje, pojdite ven, v naravo, med ljudi, po nova znanja in izkušnje, predvsem pa se sprostite in preprosto uživajte.

Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375