Zadovoljna.si
Suranne Jones

Novice

Zvezdnica se je domov večkrat vrnila v modricah

E.R.
03. 09. 2023 05.00
0

Na VOYo si boste lahko od danes naprej ogledali britansko misteriozno dramo Primer Vigil (Vigil), v kateri bo v glavni vlogi nastopila zvezdnica Suranne Jones. V nadaljevanju vam razkrivamo, kaj je v enem od intervjujev razkrila o snemanju te uspešnice.

Primer Vigil je serija, ki združuje inteligentno detektivsko zgodbo, smrt in zaroto. Skrivnostno izginotje škotske ribiške barke in smrt na krovu jedrske podmornice povzročita spor med policijo, mornarico in britanskimi varnostnimi službami. Suranne Jones v seriji nastopa v vlogi inšpektorice Amy Silva, ki na krovu podmornice Vigil preiskuje skrivnostni umor. "Gre za dvojno preiskavo: Jaz kot Amy sem na krovu podmornice na morju, detektivka Kirsten Longacre, ki jo igra odlična Rose Leslie, pa primer preiskuje na kopnem," je povedala igralka.

Kaj boste na POP TV lahko gledali to jesen?
Preberi še
Kaj boste na POP TV lahko gledali to jesen?

Surrane je Amy opisala kot kompleksen lik, ki nima problemov s tem, da pokaže, kdo je glavni. "Je zapletena, sodobna in, ko jo prvič spoznamo, tudi precej ranljiva. Je namreč samska, saj se je razšla s Kirsten, predvsem pa se osredotoča na delo. To je vse, kar ima v življenju. Poleg tega se sooča z anksioznostjo in depresijo, običajno jemlje zdravila in veliko telovadi, da se spopada s svojim stanjem. Toda ko je na podmornici, se ji ta rutina podre. Nima dovolj zdravil, ne more telovaditi, zato tudi to zelo vpliva nanjo. Posledično med kriminalistično preiskavo poteka druga preiskava, v kateri Amy sama preučuje, kdo je in kaj ji manjka," je še razkrila zvezdnica.

Suranne Jones v prizoru iz serije Primer Vigil
Suranne Jones v prizoru iz serije Primer VigilFOTO: Profimedia

Na vprašanje, kako se serija razlikuje od ostalih dram, pa je Suranne dejala, da je predvsem sodobna. "Imamo namreč pravi, staromodni fantovski triler, ki se dogaja na podmornici in vključuje policijsko preiskavo. V središče zgodbe pa so postavili dve ženski vlogi, kar se mi zdi odlično, sodobno in osvežujoče. Hkrati se razkriva tudi ljubezenska zgodba med glavnima akterkama, ki pa nikakor ni v nasprotju s trilerskimi elementi zapleta," je utemeljila igralka, izpostavila pa tudi, da je v seriji prisotno veliko napetosti in odličnih kaskaderskih posnetkov.

Znana igralka ujeta med strastnim poljubljanjem
Preberi še
Znana igralka ujeta med strastnim poljubljanjem

Suranne je razkrila tudi, da je veliko teh kaskaderskih vložkov izvajala sama. "Ko sem prvič prebrala scenarij, se mi je zdelo neverjetno, da bom lahko vse te podvige izvajala jaz. Ampak pri tem sem pozabila, koliko sem stara. Ko sem brala scenarij, sem mislila, da sem stara 23 let, a to ni več res! Zato sem morala veliko telovaditi, da sem pridobila na moči za te prizore," je pojasnila. Zvezdnica je razkrila, da jo je to tekom snemanja teplo, saj je s snemanja večkrat prišla v modricah. "Mož me je vsakič, ko sem prišla domov, vprašal, kaj za vraga so delali z mano," se je spominjala.

Suranne Jones v prizoru iz serije Primer Vigil
Suranne Jones v prizoru iz serije Primer VigilFOTO: Profimeda

Ne glede na to pa igralka ni mogla skrivati navdušenja nad sodelovanjem pri tej seriji. "Mislim, da me je k sodelovanju v Primeru Vigil pritegnilo to, da smo poskušali ustvariti nekaj drugačnega. Poskušali smo mu dati drugačen glas v televizijskem prostoru. To je sicer fantovska oddaja, fantovski triler, v katerem pa sta v središču dve ženski in zapletena zgodba o spolnosti. Če vse to združite, me je to, kar so poskušali doseči, resnično nagovorilo, in prepričana sem bila, da je to pot, po kateri enostavno moram iti. Prepričana sem bila, da bo to res dobra serija. To me je najbolj pritegnilo k sodelovanju. In pa kaskaderski podvigi! Čeprav sem naknadno ugotovila, da so težki," je še v smehu zaključila.

Britansko misteriozno dramo Primer Vigil boste na VOYO lahko spremljali od 3. 9. naprej! Isti dan pa si boste lahko na VOYO ogledali tudi prvo epizodo jubilejne 10. sezone resničnostnega šova Kmetija!

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: tripwiremagazine.co.uk

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395