Zadovoljna.si
image00003

Novice

/ Oglas

Svetovni uspeh slovenske trenerke

P.R.
27. 10. 2022 05.00
0

Vida Macura Maglica kot edina Evropejka povabljena na največji svetovni športni sejem v Dubaju.

Vida Macura Maglica, športnica, podjetnica, žena in mati dveh majhnih otrok, ve, da človek s pravilnim odnosom lahko doseže katerikoli želeni cilj. Je hkrati drzna in previdna ženska in zato zelo uspešna. Ponovna hitra a zdrava pridobitev prednosečniške postave po rojstvu obeh otrok s carskim rezom, je le en od uspehov simpatične koprčanke. Konec tega meseca pa bo v Dubaju na največjem svetovnem dogodku na področju fitnesa, športa in dobrega počutja Dubai Acitive  Industry kot edina Evropejka predstavila različne težavnostne stopnje vadb, ki jih, poleg drugih vadbenih programov, vsebuje njena aplikacija

Vida Macura Maglica
Vida Macura MaglicaFOTO: Arhiv naročnika

Vida ni imela te sreče, da bi se med nosečnostjo zredila le 7-12 kg. V prvi nosečnosti z Nikom se je zredila 22 kg, v drugi z Mio pa 25 kg. Seveda nosečnost in porod za seboj pustita določene telesne posledice in telo potrebuje nekoliko več časa, da se vrne v staro formo. Ena izmed prvih stvari, ki jo opazijo mamice po porodu, je vsekakor to, da se jim trebuh še vedno zdi nekoliko nosečniški, čeprav so rodile pred nekaj tedni ali meseci. Koža je ohlapna in nabrana, prekrivajo jo lahko strije. 

Koprčanka svetuje, da bodite nežne do svojega telesa in ga sprejmite v celoti. Razporedite vaje čez ves dan, saj ob tem ne boste občutile pomanjkanja časa, niti ne boste imele občutka, da je bilo vse skupaj prenaporno. In ne, ne potrebujete veliko denarja, da bi dosegle želene cilje. Ni vam treba kupiti mesečne karte za fitnes ali vodeno vadbo ter vseh možnih dodatkov, da bi vam uspelo. Potrebujete le Extreme Training z vadbami, ki bodo krepile vaše telo in mišice ter vam pomagale pri hitrejši in bolj učinkoviti izgubi odvečne teže. 

Ker je nositi in roditi otroka velik zalogaj za žensko telo, bodite potrpežljive, saj lahko z naglim naporom po porodu naredite sebi in telesu več škode kot koristi. Extreme Training aplikacija je prilagojena tako mamicam po porodu kot ostalim ženskam, saj zajema več kot 100 različnih programov treninga z različnimi težavnostnimi stopnjami ter 1.825 različnih predlogov zdravih jedi z recepti in preračunanim vnosom kalorij. Tako lahko za vsak dan v letu izberete drug predlog dnevnih obrokov, ne da bi se ta ponovil.

Extreme Training
Extreme TrainingFOTO: Arhiv naročnika

Če si resnično želite zapeljivo in zdravo telo, ste z aplikacijo  Extreme Training na pravi poti do cilja. Vida vam zagotavlja vidne rezultate že po dveh tednih treningov in to brez diet. Do sanjske postave je pomagala že več kot 15.000 ženskam in prepričana je, da lahko tudi vam.

Spremljajte Vido na njeni Facebook strani in Instagram profilu, kjer bo med drugim delila nepozabne utrinke z največjega svetovnega športnega sejma v Dubaju. V osrčju arabskega velemesta se bodo zbrali predstavniki vseh vodilnih svetovnih blagovnih znamk in več kot 30.000 športnih navdušencev. Sejem se bo letos odvil med 28. in 30. oktobrom, Vida pa bo na prestižnem dogodku predstavila 45 minutni trening, kar bo na glavnem odru, pred množico obiskovalcev, omogočeno le desetim najboljšim profesionalnim trenerjem na svetu. 

V nastopu bo Koprčanka prikazala različne težavnostne stopnje vadb, od vadbe z nizko intenziteto do vadbe na težavnostni stopnji izkušenega profesionalca v športu, ki jih, poleg drugih vadbenih programov vsebuje tudi njena aplikacija  Extreme Training, ki je v celoti plod slovenskega znanja in razvoja. Zasedla je prvo mesto v svetu po inovativnosti. Uspešnost aplikacije ocenuje Google neposredno, na podlagi njihovih parametrov. Aplikacija je lani zasedla šesto mesto na svetu po številu uporabnikov. Namenjena je predvsem ženskam za izvajanje programov vadbe in uživanje zdravih obrokov hrane, saj poleg vodenih treningov ponuja tudi zdrave recepte z preračunanim kalorijskim vnosom. In prav uspehu aplikacije gredo zasluge za povabilo na največji sejem športa v Dubaju.

"Povabilo je zame in celotno ekipo izjemen dosežek. Pričakovanja so velika, pritisk tudi, saj ne predstavljam samo našo aplikacijo Extreme Training, ampak tudi našo državo. Sem tudi edina trenerka iz Evrope, ki je povabljena v Dubaj, zato se zelo trudim, da bo moj nastop brezhiben," pravi Macura Maglica. Priprave so intenzivne, vsakodnevne.

"Na nastop se pripravljam tako kot sem se, ko sem bila tekmovalka v karateju. Treniram vsak dan intenzivno po eno uro, in se veselim, da bom lahko znanje in izkušnje, ki sem jih pridobila v dolgoletni karieri športnice in licencirane kondicijske trenerke predstavila na svetovnem odru" zaključuje Macura Maglica.

 

Naročnik oglasa je Extreme training d.o.o.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375