Zadovoljna.si
Ljubezen

Horoskop znamenja

Ta astrološka znamenja bodo v tem letu najsrečnejša

M. A.
11. 06. 2020 07.30
0

Leto 2020 je zagotovo drugačno od vseh, ki smo jih že preživeli; sprva nas je globalna pandemija koronavirusa več mesecev zadržala doma, svet trenutno pretresajo številni protesti in nemiri v znak podpore izenačitve pravic vseh ljudi, gospodarstvo pa že dolgo ni bilo tako oslabljeno. A v vsem slabem je tudi nekaj dobrega, pravi stari rek, in da bo letošnje leto polno izzivov, so ocenili tudi na spletni strani Yearly Horoscope, kjer so že ob novem letu naznanili, da bo to leto polno izzivov. Zdaj, ko je polovica leta že skoraj za nami, smo pogledali, kdo se bo na koncu tega leta smejal najslajše.

Izzivi niso nujno nekaj slabega, če jim pustimo, da nas naučijo nekaj novega, nas izoblikujejo, po njih pa tako postanemo močnejši in pametnejši. Na omenjeni spletni strani so to opozorili že ob prelomu leta 2019, ob tem pa so izpostavili določene astrološke znake, ki si bodo leto 2020 – kljub številnim zapletom, ki smo jim priča – zapomnili kot svoje srečno leto.

KOZOROG

Na prvo mesto srečnih astroloških znamenj so postavili vse tiste, ki ste se rodili med 22. decembrom in 19. januarjem. Če se pošalimo, se vam je številnim sreča nasmehnila že ob praznovanju rojstnega dne, saj ste ga lahko praznovali obdani z vsemi najbližjimi in najdražjimi, česar zdaj marsikdo ne more. A kozoroge naj bi v tem letu čakalo še veliko več kot zgolj dobra zabava. V tem letu naj bi dosegli izpolnitve številnih ciljev in želja, kar jim bo pomagalo tudi pri izboljšanju samopodobe. Samski naj bi spoznali pravo osebo, tisti, ki gradijo kariero, naj bi naredili korak naprej. 

Dvojček: značaj, ljubezen in življenje
Preberi še
Dvojček: značaj, ljubezen in življenje
Kozorogi naj bi od leta 2020 odnesli največ.
Kozorogi naj bi od leta 2020 odnesli največ.FOTO: iStock

RIBI

Tudi vsi tisti, ki ste rojeni med 20. februarjem in 20. marcem, si lahko obetate pozitivne spremembe v tem letu, te pa naj bi bile najočitnejše na ljubezenskem področju. Sicer naj bi to leto 'ribicam' ostalo v spominu kot leto zabave, sprostitve in užitka, tistim, ki si želijo otroka, pa naj bi bilo to leto idealno za uresničitev želje. Prav tako bo to leto uspešno za vse, ki iščejo službo, prav tako je to čas za razvijanje svojih potencialov.

Ljudje, rojeni v teh 4 znamenjih, so pravi akrobati v postelji
Preberi še
Ljudje, rojeni v teh 4 znamenjih, so pravi akrobati v postelji
Za 'ribice' naj bi bilo letošnje leto idealno za povečanje družine.
Za 'ribice' naj bi bilo letošnje leto idealno za povečanje družine.FOTO: Dreamstime

STRELEC

Leto 2020 naj bi znali izkoristiti tudi vsi, ki so rojeni v znamenju strelca, saj naj bi bilo to leto odlično za izboljševanje medsebojnih odnosov, prav tako pa lahko v tem letu načrtujejo širitev svoje družine. Leto 2020 naj bi jim prineslo številne izboljšave na vseh življenjskih področjih, te pa bodo še uspešnejše, če bodo na življenje zrli s pozitivne strani.

To so najprijaznejša (in najzlobnejša) astrološka znamenja
Preberi še
To so najprijaznejša (in najzlobnejša) astrološka znamenja
V letu 2020 naj bi strelci začeli na življenje gledati bolj pozitivno.
V letu 2020 naj bi strelci začeli na življenje gledati bolj pozitivno.FOTO: Dreamstime

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375