Zadovoljna.si
mososeska

Novice

/ Oglas

Ta vadba vas bo spravila iz naslonjača

P.R.
19. 02. 2021 07.57
0

Sanjate raven trebuh, čvrsto zadnjico in dinamično vadbo, ki jo lahko izvajate kar doma? Ni vam treba več sanjati. Preklopite na M SOSESKO in se pridružite osebni trenerki Sari Tatalovič, ki vas bo spravila nazaj v formo.

Premišljeno izbrane vaje za ženske so osredotočene na oblikovanje posameznih delov telesa. Pognale vam bodo kri po žilah, zadihali se boste, telo pa vam bo neizmerno hvaležno. Počutje bo veliko boljše in tudi vaša najljubša slaščica vam ne bo več zbujala slabe vesti. 

Osebna trenerka Sara Tatalovič verjame v pregovor »zdrav duh v zdravem telesu« in takšen je tudi njen pristop k vadbi. Pridružite se ji lahko na M SOSESKI, novi Mercatorjevi vsebinski platformi z živimi video vsebinami www.msoseska.tv, kjer je v seriji oddaj Nazaj v formo s Saro poskrbela za zanimiv pristop k vadbi in pravilno izvedbo vaj. Ta je namreč zelo pomembna, saj si nepravilnim izvajanjem vaj lahko še kaj poškodujemo, kar pa si vsekakor ne želimo. Sara bo vsakič pokazala tudi lažjo izvedbo vaje, da boste svojo formo lahko krepili postopoma. »V moji oddaji boste našli kratke in učinkovite vadbene programe, ki preverjeno delujejo pri oblikovanju postave in izboljšanju fizične pripravljenosti,« je povedala Sara.

Sara Tatalovič, osebna trenerka
Sara Tatalovič, osebna trenerka FOTO: Arhiv naročnika

Prerojeno v pomlad

Pomanjkanje vsakdanjega gibanja, sploh pozimi, nam povzroča razna nelagodja, zategnjenost in slabo počutje. Da v pomlad ne boste vstopili povsem telesno nepripravljeni, se pridružite Sari na M SOSESKI. Njena pozitivna energija vas bo zagotovo preplavila in vam dala zagon, da bo napenjanje mišic enostavno, med treningi pa se boste zagotovo tudi zabavali. 

Mercatorjeva M SOSESKA dnevno vabi k aktivnemu preživljanju prostega časa, spodbuja raznolik življenjski slog in na enem mestu ponuja vse, da boste spet nazaj v top formi. Le nekaj klikov je potrebnih za to. M SOSESKA je namreč mesto različnih možnosti in priložnosti, da je vsak dan zabaven in sproščen.

Naročnik oglasa je Mercator. 
 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375