Zadovoljna.si
Tadeja Majerič

Novice

Kdo je lepotica, ki jo objema Jan Plestenjak?

Zadovoljna.si
19. 12. 2023 09.26
0

Pisali smo že o tem, kako je priljubljeni pevec Jan Plestenjak razkril, da ga boli, da si še vedno ni ustvaril družine, toda zdaj se zdi, da je šarmantni pevec ponovno zaljubljen in morda družina ni več tako daleč stran ...

Da je nova ljubezen na obzorju, je razkrila Instagram zgodba, ki sta jo na svojih profilih objavila oba. Najprej je to storila njegova nova srčna izbranka, 17 let mlajša Tadeja Majerič, nato pa je njuno skupno fotografijo podelil še Jan. 

Medtem, ko je ona njuno skupno fotografijo pospremila z emotikonom rdečega srca, pa je Jan fotografiji pripisal romantičen zapis: "Čutim veter tvoje sape. Boža me po vratu."

Jan iskreno: Boli me, da si nisem ustvaril družine
Preberi še
Jan iskreno: Boli me, da si nisem ustvaril družine

Kdo je Tadeja Majerič?

Tadeja Majerič je nekdanja slovenska teniška igralka, ki je nastopila že na številnih mednarodnih turnirjih. V svoji karieri je dosegla nekaj uspehov, igrala pa je predvsem na turnirjih ITF in WTA. 

V kolikor pogledamo njen Instagram profil, moramo priznati, da je plavolasa lepotica v zadnjih letih kar precej spremenila svoj videz. Veliko pove že primerjava spodnjih dveh fotografij. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Jan Plestenjak Tadeja Majerič
Jan Plestenjak Tadeja MajeričFOTO: Instagram story

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375