Zadovoljna.si
Taja Cekuta

Novice

Slovenska influencerka po okužbi: 'Minilo je že 15 dni. Moje stanje pa gre počasi na boljše.'

J.V.
03. 04. 2020 11.35
5

Da se je z novim koronavirusom okužila slovenska vplivnica Taja Cekuta, smo pisali pred dobrim tednom dni, zdaj pa Taja vsem svojim sledilcem na družbenem omrežju Instagram sporoča, da se po dobrih dveh tednih boja z boleznijo, končno počuti bolje. Sta pa znake okužbe začela kazati tudi njena starša ... A so ti za zdaj, blagi.

"Okuženih je veliko več in tega se moramo zavedati ena izmed okuženih sem tudi jaz. Simptomi niso vidni pri vseh, zato moramo biti res pazljivi in odgovorni. Res ni prijetno, če si okužen ... Mene pljuča zelo bolijo in na trenutke težko diham ... MLADI ne podcenjujte virusa," je v objavi, s katero je pred dobrim tednom dni razkrila, da se je okužila, zapisala slovenska influencerka Taja Cekuta

Okužena je tudi priljubljena slovenska influencerka
Preberi še
Okužena je tudi priljubljena slovenska influencerka

Včeraj pa svoje sledilce ponovno obvestila o njenem trenutnem zdravstvenem stanju in počutju. "22.3.2020 so potrdili mojo okužbo, simptome pa sem opazila že 19.3.2020. Minilo je že 15 dni. Moje stanje pa gre počasi na boljše. Glavobolov in bolečin v mišicah na srečo nimam več. Temperaturo imam nekje med 37,3 in 37,5. Čez dan se počutim v redu, imam energijo za učenje, pospravljanje itd. Zvečer pa se mi pojavijo kakšeni napadi kašlja in bolečine v pljučIh," pravi in dodaja, da je bilo najtežje med šestim in devetim dnem. Simptome so v zadnjnih dneh začeli opažati tudi njeni starši, a so ti zaenkrat blagi. 

Ker gre njena okužba počasi h koncu, je s svojimi sledilci želela deliti nekaj nasvetov, ki so ji in ji še vedno, olajšujejo simptome. 

"Bolečine v pljučih sem blažila s termoforjem (ponoči sem celo spala z njim).

Pri grlu mi je pomagal Angal, saj me je v grlu precej “žgečkalo”.

Pijem veliko tekočine (če sem popila kaj mrzlega me je še samo bolj bolelo, zato priporočam mlačno).

Občasno sem pa vzela tudi lekadol + C ( preden vzamete kakšno zdravilo se rajši prej posvetujte z zdravnikom, saj vsa zdravila niso primerna )."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375