Zadovoljna.si
Taja Cekuta

Novice

Okužena je tudi priljubljena slovenska influencerka

J.V.
25. 03. 2020 11.42
34

Taja Cekuta je ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih influencerk, ki na družbenem omrežju Instagram s svojimi sledilci deli nasvete za potovanja in zdrav način življenja. V zadnjih dneh pa tudi potek okužbe s koronavirsom. Taja je namreč pred kratkim izvedela, da je bilo njeno testiranje za virus pozitivno.

Taja Cekuta je še pred nekaj dnevi na svojem profilu na Instagramu delila fotografijo, na kateri nosi zaščitno masko in svojih 26 tisoč sledilcev pozivala, naj ostanejo doma. Včeraj pa delila videoposnetek, v katerem je razkrila, da se je tudi sama okužila s koronavirusom.

"S tem videom želim spodbuditi, da ostanete doma!!! Zelo je pomembno, da upoštevamo vsa navodila in se NE DRUŽIMO. Virus se zelo hitro širi, številke, katere vidimo npr. na televiziji niso realne ... Okuženih je veliko več in tega se moramo zavedati ena izmed okuženih sem tudi jaz. Simptomi niso vidni pri vseh, zato moramo biti res pazljivi in odgovorni. Res ni prijetno, če si okužen ... Mene pljuča zelo bolijo in na trenutke težko diham ... MLADI ne podcenjujte virusa," vse, predvsem pa mlade, poziva Taja. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V videu je priznala, da je po prvih simptomih mislila, da gre le za prehlad. "Bolela me je glava, kašljala sem, nos sem imela zamašen, pljuča so me bolela in mišice, imela pa sem tudi malo povišano temperaturo." Pred dvema dnevoma je kljub prepričanju, da gre le za prehlad, odšla v bolnico, kjer so naredili bris, jo poslali ne preiskavo srca in jivzeli kri, nato pa jo poslali domov. Dejali so ji, da ji bodo rezultat testa javili po telefonu. 

Ko so ji sporočili, da je test pozitiven, je prejela tudi vsa nadaljna navodila, kako postopati. Sedaj je doma v samoizolaciji, v karanteni pa so tudi njeni starši. Taja vse opozarja, da če nimajo simptomov, še ne pomeni, da niso okuženi. Tudi sama jih pred enim tednom še ni imela, a je bila takrat že okužena. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Jutri po 24UR zvečer prihaja na POP TV trenutno najboj aktualen dokumentarni film, Coronavirus: Silent Killer.

Virus je prišel nenapovedano. Širi se kot požar. Od kod prihaja? Spreminja življenja po svetu. Kako razumeti virus in njegov vpliv na telo? Kakšni so simptomi in kako preprečiti širitev? Kako ga pozdraviti in kdaj bo konec pandemije? Znanstveniki vseh odgovorov še nimajo. Kar vedo, bodo delili z vami.

V četrtek, 26.3., po 24UR zvečer na POP TV. Dokumentarni film Koronavirus: Tihi ubijalec si lahko pogledate tudi na VOYO.

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375