Zadovoljna.si
Tajči - naslovna

Novice

Tajči odkrito: Kot najstnico so me spolno zlorabili

S.B.
20. 09. 2019 09.26
1

"Vse življenje sem se srečevala s težkimi preizkušnjami: rak mi je vzel dva najljubša moška, moža in očeta, leta in leta pa sem se borila z depresijo in tesnobo," se je zaupala Tajči.

Ena najbolj slavnih pop zvezdnic devetdesetih Tatjana Cameron Tajči (48) je lansko leto zasnovala križarjenje »Retreat&Sea Cruise«. Na jahti MS Paradise lahko potniki, ki se udeležijo prgrama, skupaj meditirajo, uživajo v kulinariki in iščejo osebno srečo – vse to za dobrih 17.000 kun (približno 2300 evrov).

Na svoji spletni strani je poleg programa križarjenja odkrila tudi podrobnosti iz zasebnega življenja, natančneje iz mladosti, ko je bila žrtev spolne zlorabe.

"Kot mati treh sinov in kreativna podjetnica se vsakodnevno soočam z velikimi količinami stresa. Vse življenje sem se soočala z nekaterimi res velikimi preizkušnjami: zaradi raka sem izgubila moža in očeta; leta in leta pa sem se borila z depresijo in tesnobo, kot najstnica sem doživela spolno zlorabo in se borila, da sem znova vzljubila samo sebe in si vrnila samozavest," je zapisala Tajči.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kot lahko razberemo z njenega bloga, je obiskanost njenih križarjenj, kjer skupaj s potniki išče notranje zadovoljstvo in srečo, odlična. Tajči je tudi že postavila uradno spletno stran, na kateri se lahko ljudje prijavijo za termine križarjenja v letu 2020. Lanska začetna cena dopustovanja s Tajči je znašala 17.000 kun (približno 2300 evrov), za tiste, ki so na jahti najeli tudi apartmaje, pa je cena segala tudi do 25.000 kun (približno 3400 evrov). Podobne so tudi letošnje cene, gostje pa se lahko sproščajo tako ob meditaciji kot ob zvokih kitare. 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 357