Zadovoljna.si
Caitlyn Jenner

Novice

Tako je Caitlyn Jenner reagirala na rojstvo sinčka Khloe Kardashian

N. Č.
09. 08. 2022 08.16
0

Caitlyn Jenner je čestitala Khloe Kardashian, potem ko sta z njenim bivšim fantom Tristanom Thompsonom prek nadomestne matere dobila fantka. Spodaj si oglejte odgovor resničnostne zvezdnice, ki je v zadnjih letih s spremembo spola dvignila nemalo prahu.

"Vse čestitke, @khloekardashian," je Caitlyn Jenner tvitnila ob rojstvu Khloejinega sinčka. "Tako zelo te ljubim! Tako močna ženska si. In kakšna neverjetna mati!" 

V Instagram zgodbi je dodala: "Si čudovita mati in tako močna šefinja! Resnično neverjetno za ženske povsod – tako sem blagoslovljena, da te imam v svojem življenju!"

Kim spet samska, Khloe drugič postala mama
Preberi še
Kim spet samska, Khloe drugič postala mama

 

Tristan Thompson in Khloe Kardashian s hčerko True.
Tristan Thompson in Khloe Kardashian s hčerko True.FOTO: Profimedia

Vendar pa novica o otroku Tristana in Khloe ne pomeni, da je nekdanji par spet skupaj. "Khloe in Tristan nista spet skupaj," je julija za tuje medije povedal vir blizu Khloe in dodal, da "nista govorila o ničemer drugem, razen o vprašanjih sostarševstva."

Tristan in Khloe imata sicer skupaj že hčerko True Thompson.

Caitlyn Jenner
Caitlyn JennerFOTO: Profimedia

Caitlyn Jenner se je v preteklosti spopadala s spolno disforijo, o kateri lahko več izveste v dokumentarni seriji Vogue Williams raziskuje, ki si jo lahko ogledate na VOYO.

Caitlyn Jenner (prej in potem).
Caitlyn Jenner (prej in potem).FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 357