Zadovoljna.si
Dan norosti

Novice

/ Oglas

Tako norega oktobra pa še ne! Le kdo še ne sodeluje v tej zabavni noriji?

P.R.
2017-10-24 14:39
0

Pred natanko dvajsetimi leti se je začela ena največjih norij v Sloveniji, zdaj pa že ves oktober traja nova - kje drugje kot v Špas teatru! Če še niste pritisnili znamenitega gumba za srečo, je zdaj skrajni čas...

Vabila na VIP premiero, skrita sporočila, večerja z igralcem, sanjska služba, legendarni podpisi igralcev, obisk koreografskih vaj in moškega vročega plesa, 100 vstopnic za Noro dekliščino, dan norosti in še vrsta presenečenj je strnjenih v praznovanju pod imenom »odštevamo 20 dni do 20. rojstnega dne Špas teatra«.

Gledališka komedija je na vrhuncu že nekaj let!

Vsakdanjik odraslih je vse bolj kaotičen in poln obveznosti – le kje spet najti lahkotnost, sproščenost in priložnost za 'odklop'? Učinkovitih načinov za sproščanje nimamo več veliko, a gledališka komedija je med njimi. V našem, daleč najbolj aktivnem in uspešnem komercialnem gledališču, znajo to čarovnijo ohranjati s kakovostnimi gledališkimi komedijami, ki odlično polnijo baterije.

Špas teater je slavljenec, ki obdaruje

Natanko po 20. letih na oder Špas teatra spet prihaja prva iz serije velikih gledaliških uspešnic, komedija Dan norosti. Vodilna misel predstave, da se zdijo zdravi norim enako čudni, kot nori zdravim, je dala idejo, da bo v 20 dneh pred premiero svoje prve predstave Špas teater svoj rojstni dan praznoval 'na glavo' in bo - gledališče obdarovalo svoje občinstvo. Z neprecenljivimi, edinstvenimi darili, ki se jih ne da dobiti ali kupiti nikjer.

Stara-nova komedija zmešnjav, Dan norosti, pa bo tako slavnostno počastila dolgo vrsto velikih gledaliških uspešnic, ki so nastale v produkciji Špas teatra, v 20 letih jih je bilo skupaj že 36! Le kaj še bo?!

Naročnik: KULTURNO DRUŠTVO ŠPAS TEATER

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 135