Zadovoljna.si
Poletna obutev za moške

Novice

/ Oglas

Takšne čevlje bodo poleti nosili moški

PR
03. 06. 2024 05.00
0

Poletna moška obutev mora biti lahka, zračna in primerna za različne priložnosti.

Tudi moški so postali vedno bolj pozorni na to, kakšne čevlje obujejo, saj si želijo urejenega in modnega videza. Vseeno pa je še vedno na prvem mestu udobje in v spletni trgovini mass.si lahko najdejo široko paleto poletne obutve, ki združuje vse te lastnosti. Za sproščene poletne dni, pa naj bo to nekje na plaži ali pa v urbanem okolju, so odlična izbira sandali, natikači in japanke. Letošnje poletje so vroč trend natikači Birkenstock, ki so zaželen modni kos in hkrati izjemno udobni. Znani so po svoji ergonomski obliki, ki zagotavlja podporo stopalom in zmanjšuje utrujenost tudi, če jih nosimo dolgo. Prav tako se je zelo dobro prijel tudi trend Crocs natikačev in japank, ki so postali zaželena modna obutev za toplejše dni. So vsestransko uporabni in enostavni za vzdrževanje. Za tiste, ki iščejo nekaj bolj elegantnega, so prava izbira natikači Bugatti. Prav tako navdušujejo japanke in sandali znamke Skechers, ki je tudi sicer znana po svoji udobni obutvi in modernem videzu. Sandali Skechers z nastavljivimi trakovi omogočajo prilagajanje širine, kar zagotavlja maksimalno udobje, zato so tudi obutev, ki je primerna za daljše sprehode in celodnevno nošenje. Za priljubljenimi "šlapami" pa lahko moški pobrskajo po kolekcijah natikačev Tommy Hilfiger, Puma, Hugo in Under Armour.  

Poletna obutev za moške
Poletna obutev za moškeFOTO: Arhiv naročnika

Vsestranske superge 

Superge On Cloud so popolna izbira za aktivne moške, ki se radi ukvarjajo s športom in preživljajo prosti čas na prostem, ker pa so letos tudi zelo priljubljen modni kos, jih brez težav obujejo tudi k modnim kombinacijam za vsak dan. Prav tako so zaželena obutev za športne aktivnosti superge Under Armour, v trgovinah Mass najdete tudi trendovske modele Project Rock. Trend, ki je letos pri obutvi močno v osredju, so retro superge v moderni preobleki. Retro športni copati Adidas so tako naravnost popolni za ležerne poletne stajlinge, vedno dobra izbira pa so za poletne dni tudi bele superge. To sezono ne manjka platnenih superg, ki dodajo piko na i vsakemu preprostemu poletnemu stajlingu, z enostavnostjo in modernim dizajnom pa navdušujejo superge Skechers z modelom Slip-in.

Poletna obutev za moške
Poletna obutev za moškeFOTO: Arhiv naročnika
Poletna obutev za moške
Poletna obutev za moškeFOTO: Arhiv naročnika

Elegantni poletni moški čevlji

Za v službo ali družabne dogodke bodo to poletje prava izbira mokasini, ki so letos vroč trend v moški obutveni modi. Izdelani so iz mehkih materialov, ki dihajo, so udobni in se odlično prilegajo stopalom, zato so naravnost popolni za vroče dni. Najdete jih v kolekcijah priznanih blagovnih znamk čevljev Boss, Gant, Bugatti in Tommy Hilfiger. Za poletne svečane priložnosti pa so primerni tudi klasični moški čevlji na vezalke. V vročih dneh lahko moški izberejo takšne iz semiša, ki so zračni in udobni, poleg tega pa so letos tudi zelo moderni.

Poletna obutev za moške
Poletna obutev za moškeFOTO: Arhiv naročnika
Poletna obutev za moške
Poletna obutev za moškeFOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je MASS, d. o. o.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493