Zadovoljna.si
Poletni natikači

Novice

/ Oglas

Takšne natikače bomo nosili poleti

PR
08. 05. 2023 05.00
0

Natikači so postali tisti poletni modni kos, ki je v naših garderobnih omarah nepogrešljiv.

Letošnje poletje prinaša številne nove trende v kolekcijah natikačev in v trgovinah Mass so se tudi to sezono založili najnovejšo trendovsko obutvijo za poletne dni. Med najbolj vroče trende zagotovo sodijo natikači s platformo, natikači, potiskani z lgotoipi in v vseh najbolj priljubljenih barvah te sezone, ne manjka pa tudi zanimivih detajlov. Tako so nekateri modeli naravnost šik in so okrašeni s ketnicami, kamenčki in dertajli iz blaga. Med najbolj priljubljenimi pa so še  vedno udobni "ortopedski" natikači blagovnih znamk Birkenstock, Buffalo in Scholl. V zadnjih sezonah so osvojili tudi modni svet in nosijo jih tudi najbolj stilsko dovršene zvezdnice, ki jih spretno kombinirajo z oblačili po najnovejših modnih smernicah. So izvrstna casual poletna obutev za vsak dan. 

Poletni natikači
Poletni natikačiFOTO: Arhiv naročnika

Lepi ženski natikači

Ženski natikači bodo tudi to poletje tisti čevlji, ki jih bomo zelo enostavno kombinirali z različnimi poletnimi outfiti. V ospredju so vpadljivi natikači z robustnim podplatom za vse, ki si želijo dodati ščepec ekscentričnost svojemu stilu. To sezono v kolekcijah obutve ponovno najdemo tudi športne in modne natikače z logotipi, ki so se tokrat z zgornjega dela čevlja preselili tudi na podplate. Vsakdanjo poletno garderobo pa zagotovo nič ne osveži lepše kot natikači, ki so okrašenimi z bleščicami, ketnicami in mašnicami ali pa takšni, ki imajo prozorno peto. Navdušujejo pa tudi barve natikačev: poleg vseh klasičnih, bele, bež, črne, lahko izbiramo tudi med zelenimi, pink, vijola in oranžnimi čevlji.

Prefinjeni in elegantni natikači z ravnim podplatom se nepogrešljvi za poletne dni. So vsestranski in poskrbijo, da je naš celoten videz naravnost šik. Za še večji učinek pa lahko izberemo natikače s platformo, saj so zaradi debelega podplata res nekaj posebnega, poleg tega pa nam dodajo nekaj centimetrov in so zelo udobni.   

Poletni natikači
Poletni natikačiFOTO: Arhiv naročnika

Nepogrešljivi moški natikači

Moški natikači so nedvomno eni izmed najbolj priljubljenih poletnih moških čevljev in letos v trgovinah Mass najdete zares pestro izbiro različnih stilov in modelov te obutve. Med najbolj vročimi novostmi najdemo priljubljeni znamki Boss in Hugo. Ti natikači so hkrati casual in šik in predvsem, kar imajo moški najraje - so vsestranski. Primerni za to, da jih nosijo tako na plaži, kot zvečer, na sprehodu ob morju. Seveda pa med nepogrešljivimi ostajajo klasični športni natikači, kot so na primer Adidas, v kolekcijah moške poletne obutve pa najdemo tudi "Birkice", oziroma natikače znamke Birkenstock. 

Razigrani otroški natikači

Še posebej v poletni sezoni, ko naši otroci veliko časa preživijo na plaži, bazenu in drugih zabavnih aktivnostih na prostem, so natikači praktično must-have obutev. Na hitro jih sezujejo in obujejo, v njih pa jim ni vroče. Ponudba klasičnih natikačev se je letos razširila, saj so se jim pridružile tudi blagovne znamke, kot so Adidas, Replay in Birkenstock Arizona EVA. Te znamke ponujajo odlično kombinacijo mode in funkcionalnosti, kar je ključno pri otroški obutvi. Ena izmed najbolj priljubljenih blagovnih znamk za otroke pa so še vedno  Kidaloo natikači. Odlikuje jih kakovost in zagotavljajo  kar največje udobje in oprijem.  Kolekcije natikačev so tudi to poletje polne živih barv in otroških motivov, kar bo nedvomno navdušilo vaše malčke. 

Poletni natikači
Poletni natikačiFOTO: Arhiv naročnika
Poletni natikači
Poletni natikačiFOTO: Arhiv naročnika
Poletni natikači
Poletni natikačiFOTO: Arhiv naročnika
Poletni natikači
Poletni natikačiFOTO: Arhiv naročnika

 Naročnik oglasa je MASS d.o.o.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 357