Zadovoljna.si
Gin tonik s kumaro

Novice

Takšen gin tonik bo hit poletja in mi smo navdušeni

J.V.
02. 07. 2020 11.53
2

Gin tonik bo tudi letos najbolj priljubljena pijača poletja. Če ste se že malce naveličale klasične verzije, v nadaljevanju razkrivamo recept za gin koktajl, ki bo v hipu postal vaša najljubša poletna osvežitev!

Današnji dan je posvečen eni najpriljubljenejših alkoholnih pijač v zadnjih letih. 9. junij je namreč svetovni dan gin tonika. Ker smo prepričani, da je tudi med vami veliko ljubiteljic tega osvežilnega napitka, vam v nadaljevanju razkrivamo recept za koktajl, ki vas bo navdušil. In potrebna je le ena majhna sprememba!

Tisti, ki pijejo gin tonik, so bolj seksi!
Preberi še
Tisti, ki pijejo gin tonik, so bolj seksi!

Glede na to, da se bliža čas kumar, ki jih bo imela večina na domačem vrtu, je eden od načinov, kako jih porabiti, tudi priprava poletnega koktajla. 

Namreč, če boste v svoj gin tonik dodale še nekaj tankih rezin ali koščkov kumare, boste pijači dodale novo dozo svežine. Gin tonik s kumaro bo to poletje dosegel vrhunec svoje priljubljenosti in ko ga boste poskusile, se boste vprašale, zakaj ga z dodatkom kumare niste pile že prej!

Pripravite si lahko tudi odličen gin tonik cheesecake! Recept najdete TUKAJ >>

– 0,8 dl gina (pribl. 5 žlic)

– polovica kumare

– 2,5 dl tonika

– led

– ohlajen kozarec

Sestavine zmešajte, po želji kozarec okrasite z rezino limete in uživajte!

Gin tonik s kumaro
Gin tonik s kumaroFOTO: Dreamstime

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375