Zadovoljna.si
Moški, rojen v znamenju rib, je zelo zaželen ljubimec in svojo žensko rad prijetno preseneti.

Horoskop znamenja

Osebe rojene v teh znamenjih, so vedno za akcijo

J.V.
19. 06. 2021 06.00
0

Nebesno znamenje lahko pove marsikatero podrobnost tudi o vašem spolnem življenju in medtem ko nekateri v postelji prisegajo na kvaliteto, je drugim pomembnejša kvantiteta. To ne pomeni, da radi skačejo čez plot, ampak, da so vedno pripravljeni na akcijo med rjuhami in med njimi so ponavadi osebe rojene v naslednjih štirih astroloških znamenjih ...

ŠKORPIJON

Astrološko znamenje, ki predstavlja seks, zaradi česar nas ne preseneča, da so to osebe, ki v spolnosti najbolj uživajo in si je v svojem življenju želijo čim več. Škorpijon je zahteven in spreten ljubimec, z močnim spolnim nagonom. Zaradi tega lahko deluje agresivno, po drugi strani pa je zelo pozoren in pazljiv. Ne potrebuje posebnih priprav, saj je vedno in povsod pripravljen na akcijo. Seks je velik del njegovega življenja in kadar ni v zvezi, je ves čas v iskanju avantur, o spolnosti pa vedno govori zelo odkrito. 

STRELEC

Obožuje domišljijo in nagajivost tudi med rjuhami. Je zelo pozoren, zato rad prisluhne partnerjevim željam in jih tudi uresniči. Zapeljevanje in dolga predigra mu pomenita vrhunec. Že sama misel na nenevadna mesta, kjer bi se predajal užitkom naslade, ga vzburja. Pomena besede monogamija ne pozna in če bi bilo po njegovo, bi imel ves čas več spolnih partnerjev.

Ribe imajo ob sebi rade izkušene partnerje, z njihovim menjanjem pa v resnici iščejo ljubezen.
Ribe imajo ob sebi rade izkušene partnerje, z njihovim menjanjem pa v resnici iščejo ljubezen.FOTO: iStock

DVOJČEK

Nikoli ne zavrne ponudbe za seks, zato je ženska, ki je v zvezi z moškim, rojenim v znaku dvojčkov, lahko brez skrbi, da jo čaka najboljša seksualna izkušnja v življenju. Dvojčki so polni domišljije, občutljivi, predvsem pa dajo veliko na mnenje svoje drage.

RIBI

Moški, rojen v znamenju rib, je zelo zaželen ljubimec in svojo žensko rad prijetno preseneti. Tak je tudi v postelji. Njegova največja napaka je, da se rad spusti v avanaturo z več ženskami hkrati. Ribe imajo ob sebi rade izkušene partnerje, z njihovim menjanjem pa v resnici iščejo ljubezen. Vsako romanco poskušajo spremeniti v zvezo s srečnim koncem. 

Pripadnice tega astro znamenja so najbolj strastne ljubimke
Preberi še
Pripadnice tega astro znamenja so najbolj strastne ljubimke

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375