Žena milijonarja razkrila stroga pravila, ki jih mora upoštevati

Žena milijonarja razkrila stroga pravila, ki jih mora upoštevati

N. Č.
02.09.2023, 5:00
0
Britanka, ki se je poročila z bogatim dubajskim poslovnežem, je delila stroga pravila, ki se jih mora vsakodnevno držati, da mož v zakonu ostane srečen.

Sovdi Al Nadak je šest let starejšega Džamala spoznala pred sedmimi let med študijem v Dubaju, zdaj pa sta poročena že približno tri leta. 

26-letna vplivnica je pred kratkim na svojem družbenem omrežju razkrila vrsto strogih pravil, ki jih mora upoštevati, da njun zakon ostane srečen, s tem pa je sprožila val takšnih in drugačnih komentarjev. 

PREBERI ŠE
Milijonarjeva žena svetovala ženskam, kako osvojiti bogatega moškega: "Obnašajte se neumno"

"Vedno sem dobivala veliko vprašanj o tem, kako je poročiti se ali hoditi z milijonarjem iz druge kulture in vere, zato se mi je zdelo, da bi bilo o tem lažje govoriti kar na spletu," je povedala in dodala:  "Ljudje veliko domnevajo, zato rada sama razjasnim zgodbo."

Pravila
Ne druži se z osebami nasprotnega spola.
Deli svoja gesla s partnerjem.
Vedno, ko si narazen, imej vklopljeno GPS sledenje.
Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Žena bogataša je razkrila, da ne sme imeti nobenega prijatelja nasprotnega spola, enako pa velja za njenega moža. Na ta način se izogneta skušnjavi in ljubosumju. 

Pojasnila je tudi, da z možem deli vsa svoja gesla, prav tako pa poskrbi, da mož v vsakem trenutku njenega življenja ve, kje se ta nahaja. 

PREBERI ŠE
Vir o Melanii: 'Obtožnica je problem za njenega moža, ne zanjo'

"Kadarkoli sva narazen, drug z drugim deliva svojo GPS lokacijo, tako da vedno veva, kje se nahaja najin partner. Nikoli nimava prijateljev nasprotnega spola, vedno sem skromno oblečena in vedno poskrbim, da je vse popolno (npr. moji lasje, nohti in ličila). Prav tako vedno pazim, kaj delim na družbenih omrežjih, da spoštujem Džamala in njegovo družino, ker imajo zaprto skupnost," je povedala.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Njun zakon je poseben tudi zaradi medkulturnih razlik, toda Sovdi poudarja, da vzpostavitev že omenjenih pravil pri njima deluje. "Z Džamalom se ne skrivava drug pred drugim, imava odprto komunikacijo in drug drugemu deliva gesla," je povedala. 

Čeprav se dobro zaveda, da mnogo ljudi misli, da je z njim samo zaradi denarja, svoje razkošno življenje redno deli na družbenih omrežjih. 

PREBERI ŠE
Poroka kraljevega para je farsa, princesa živi v Švici

"Ljudje vedno mislijo, da sem z njim samo zaradi denarja in da me Džamal samo izkorišča zaradi mojega telesa. Ampak ni tako. Res se imava rada, a on si ne more pomagati, da je milijonar, jaz pa rada nakupujem," je še povedala o njunem odnosu. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Kako sta se spoznala?

Sovdi je razkrila, da sta imela skupne prijatelje, posledično pa sta se pogosto srečevala na zabavah. 

"Imela sva veliko skupnih prijateljev in vedno sva se srečevala na dogodkih slavnih, tako da me je Džamal vedno povabil ven in na koncu sem mu dala priložnost," je povedala in dodala, da ga je zavrnila kar trikrat, preden je končno privolila v zmenek. 

PREBERI ŠE
Playboyeva zajčica razkrila, kaj se je v resnici dogajalo za zaprtimi vrati

"Na najinem prvem zmenku me je popolnoma razvajal, peljal me je v najboljšo restavracijo v Dubaju, me pobral s svojim luksuznim avtomobilom in tudi po zmenku me je ves čas klical in nisva se mogla nehati pogovarjati," je še razkrila Sovdi.

V prvih letih razmerja sta skupaj prepotovala svet, po štirih letih zveze pa je sledila razkošna poroka, o kateri sanja vsaka ženska.  

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Sovdi Al Nadak in mož Džamal
Sovdi Al Nadak in mož DžamalFOTO: Profimedia

PREBERI ŠE
Zvezdnica legendarne serije Obalna straža je danes neprepoznavna

PREBERI ŠE
Se je spomnite? 30 let kasneje je še vedno videti odlično

Vir: dailymail.co.uk, vecernji.hr