Zadovoljna.si
Mladoporočenca med vožnjo s kočijo pozdravila množico

Novice

The Queen' Six: Z nami na koncert skupine, ki je igrala na kraljevi poroki

zadovoljna.si
29. 01. 2019 15.28
1

Nastopili so kraljevi poroki britanskega princa Harryja in Meghan Markle, sedaj pa prihajajo v Ljubljano. In z malo sreče, jih boste lahko slišali v živo!

Nastopili so tudi na kraljevi poroki.
Nastopili so tudi na kraljevi poroki. FOTO: AP

Ko je leta 2008 britanska kraljeva družina obeležila 450. obletnico ustoličenja kraljice Elizabete I., je ob tem jubileju nastala glasbena skupina The Queen’s Six. Njihov repertoar presega okvirje klasičnega zborovskega petja, saj se dotikajo številnih, tudi sodobnih zvrsti.

Na njihovem koncertu sta uživala že sedanja kraljica Elizabeta II. in njen mož, princ Philip, prav tako pa so fantje, ki so stari znanci najprestižnejših svetovnih odrov, lani nastopili tudi na poroki princa Harryja z Meghan Markle!

6. februarja prihajajo v Ljubljano in mi imamo za vas 2x2 vstopnici! Izpolnite spodnjo prijavnico in 4.2. bomo ob 12. uri na uradni Facebook strani Zadovoljna.si razglasili 2 srečneža, ki se bosta lahko udeležila tega nepozabnega glasbenega dogodka. 

 

 

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387