Zadovoljna.si
Gin tonik

Novice

Tisti, ki pijejo gin tonik, so bolj seksi!

J.V.
02. 08. 2018 07.54
0

Priljubljenost gina je v zadnjih mesecih drastično narasla in o žgani pijači smo se lahko naučili marsikaj novega. Med drugim tudi to, da naj bi bili ljudje, ki pijejo gin, bolj seksi.

Gin tonik kava
Gin tonik kava FOTO: iStock

Nedavna raziskava, ki so jo izvedli v Veliki Britaniji in v kateri so sodelovali prebivalci iz enaindvajsetih različnih držav, je pokazala, da so ljudje, ki radi pijejo gin tonik, bolj seksi. Žgana pijača je v zadnjih mesecih postala zelo priljubljena in poleg gin kave in kuhanega gina, ki bo verjetno zelo priljubljen pozimi, smo dobili tudi gin in tonik cheesecake. 

V študiji je sodelovalo več kot 30 tisoč ljudi med 18. in 34. letom, rezultati pa so pokazali, da so osebe, ki pijejo žganje, pivo in vino, drugače odgovarjale na vprašanja povezana z načinom ramišljanja in občutki. Ljubitelji gina so se izkazali za bolj seksi, obenem pa tudi za bolj agresivne. 

Če je pijača navdušila tudi vas in bi z veseljem poskusili gin in tonik cheesecake, imamo za vas recept, na svoj račun pa boste prišli tudi vsi tisti, ki imate rajši mojito ali piña colado!

Vse 3 recepte najdete TUKAJ: 3 božanske poletne sladice brez peke

Gin tonic cheesecake
Gin tonic cheesecakeFOTO: osebni arhiv
Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375