Zadovoljna.si
Tjaša Kramarič

Novice

Tjaša Kramarič razkrila svoj najljubši modni kos

S.V.
29. 07. 2022 10.39
0

Priljubljena slovenska vplivnica Tjaša Kramarič priznava, da jo je moda vedno zanimala. S svojim stilom izstopa tudi na družbenih omrežjih, ki so z naraščanjem sledilcev postali tudi njen poslovni kanal. Vse več časa tako preživlja za telefonom in računalnikom, zato je preizkusila modno, a tehnološko dovršeno miško in tipkovnico, ki sta pravi modni dodatek njenemu poslovnemu stilu, hkrati pa ji olajšata delo.

22-letno Tjašo Kramarič je pot zanesla v modni svet, čeprav je študirala jezike. Že od njenega 8. leta namreč doma govorijo kar tri jezike – slovensko, angleško in francosko. "Moda me je pa vedno zanimala in vedno sem spremljala novosti," pravi in doda, da ne zna pojasniti, zakaj jo je pot zanesla ravno v to smer, a ji je delo modne svetovalke prineslo lepo izkušnjo, iz katere se je tudi marsikaj naučila.

Tjašo sta miška in tipkovnica navdušili s svojim videzom in funkcionalnostjo.
Tjašo sta miška in tipkovnica navdušili s svojim videzom in funkcionalnostjo. FOTO:

'Moj modni stil je mavrica'

Čeprav so zadnjih nekaj let eden glavnih trendov svetli in kožni odtenki, pa je Tjaša ena tistih modnih navdušenk, ki obožujejo barve. "Moj modni stil je 'mavrica'. Poskušam se izogibati črnih ali sivih oblačil. Že od nekdaj mi je pomembna mešanica barv, potrebovala sem le nekaj časa, da upam to nositi v javnosti," nam je povedala in dodala, da med njen najljubši modni kos spadajo čevlji. Povprašali smo jo tudi po modnem kosu, ki po njenem mnenju ne sme manjkati v omarah ljubiteljic mode. "Mislim, da bi vsaka ženska morala popestriti svoj outfit z najlepšim nakitom. Jaz vedno dodam barvni nakit, če sem oblečena v črne ali bele obleke. Nakit naredi svoj čar. "

Svoj modni stil zelo rada izkazuje na družbenih omrežjih, kjer so se ji z vedno več sledilci in dvigom njene prepoznavnosti odprle številne možnosti za poslovna sodelovanja. Za pripravo fotografij in ostalih poslovnih aktivnosti, ki jih prinese delo influencerja, veliko časa preživi za telefonom in računalnikom, zato je preizkusila modno, a tehnološko dovršeno Logitech tipkovnico POP Keys in miško POP Mouse, ki sta pravi modni dodatek njenemu poslovnemu stilu, hkrati pa ji olajšata delo.

'Jaz sem res vesela, da je Logitech izumil nekaj takega'

Logitech tipkovnica POP Keys in miška POP Mouse sta na voljo v treh privlačnih barvnih kombinacijah: roza, rumeno-črni in belo-vijolično-mint barvi. Tjaše nista navdušili le z barvitim videzom, ampak tudi s funkcionalnostjo. "Ne vem, če ste že videli tako tipkovnico. Ampak tale ima prilagodljive gumbe za emotikone. Mislim noro," ni mogla skriti svojega navdušenja. Poleg tipkovnice prejmete osem tipk emotikonov, od katerih si lahko izberete štiri in si jih glede na trenutno razpoloženje nastavite na tipkovnico. Pri Tjaši zagotovo ne bi manjkali smejko, smejko, obdan s srčki, srček in smejko, ki ima solzne oči. Tega pošlje, kadar izve kaj lepega. Poleg emotikonov vas bo na tipkovnici navdušilo tudi 12 multimedijskih tipk, ki vam ponujajo vse funkcije, ki bi si jih lahko želeli. Z medijskimi tipkami lahko preprosto upravljate razne medijske vsebine, glasnost ali pa na hitro izrežete sliko na zaslonu. 

Tipkovnica je opremljena s taktilnimi mehanskimi stikali, obdaja pa jih elegantno in kompaktno ohišje, kar da tipkovnici poseben čar. "Tipkanje na Pop Keys je res posebna izkušnja, ki spominja na tipkanje na pisalne stroje," pravi mlada influencerka in dodaja, da se jo lahko enostavno poveže s telefonom, tablico ali računalnikom preko 'Bluetooth' povezave ali USB-sprejemnika Logi Bolt. Enaka povezljivost velja tudi za miško Pop Mouse. Imate pa ju lahko povezani s kar tremi napravami hkrati, med njimi pa lahko enostavno preklapljate z enim dotikom, obe sta tudi zelo lahki, zato ju lahko enostavno prenašate. "Glede na to, da je brezžično, je še toliko bolj enostavno, kot pa tisti kabli, ki se zatikajo vsepovsod," izpostavi Tjaša. Življenjska doba baterije je pri tipkovnici 3 leta, pri miški pa 2 leti. Slednja ima vgrajeno še tehnologijo varčevanja z energijo, kar pomeni, da se samodejno nastavi v mirovanje, kar podaljšuje njeno življenjsko dobo. 

"Brezžična miška, ki je izdelana v atraktivni barvi, bo popestrila vašo računalniško mizo," pravi Tjaša. Opremljena je tudi s pametnim koleščkom, ki ji omogoča enostavnejše in hitrejše brskanje po dokumentih in spletu, saj ima kolešček dva načina delovanja. Klasičen in 'prost' način, ki omogoča, da kakšen pretirano dolg dokument prevrtimo izjemno hitro. Tipkovnica in miška sta zasnovani tako, da si ju lahko personalizirate, z izbiro barve pa pokažete svoj pravi jaz. S tema modnima, a tehnološko dovršenima, dodatkoma lahko odlično popestrite svojo računalniško opremo. 

Sponzorirana objava

 

 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368