Zadovoljna.si
Božični filmi

Novice

/ Oglas

To je 10 najlepših božičnih filmov!

P.R.
21. 12. 2021 07.00
0

December je v polnem zamahu in kot smo nekako navajeni že od lanskega leta, tudi tokrat ne bo izobilice druženj, praznovanj in vsega ostalega, kar načeloma spada k temu magičnemu času. Zato bomo verjetno tudi letos nekaj več dolgih in hladnih zimskih večerov preživeli pod odejo v dvoje in ob gledanju najlepših božičnih filmov.

Obdobje pravljičnih junakov, neverjetnih zapletov in romantičnih zaključkov je ponovno tukaj. Božičnih filmov, ki bodo polepšali dolge zimske večere je ogromno in mi smo pripravili jagodni izbor, med katerimi bosta zagotovo našla kakšnega, ki si ga še nista ogledala, ali pa si ga morata nujno še enkrat! 

#1 Pisma Svetemu Nikolaju 

Gre za romantično zgodbo, ki je delo slovenskega režiserja Mitje Okorna. Komedija je postavljena v Varšavo, v čas božično-novoletnih praznikov. Vsem junakom je skupno eno – vsi iščejo ljubezen. Vprašanje, ki se postavlja skozi celotno zgodbo pa je, ali bodo v tem prazničnem magičnem času uspeli najti to, kar iščejo?

#2 Sam doma

Film Sam doma je klasika, ki nikakor ne sme manjkati na maratonu božičnih filmov. Kup pripetljajev, zapletov, komičnih vložkov in napetosti bo poskrbelo za sproščen večer. Delov je več, zagotovo pa je eden boljših prvi del, kjer družina majhnega Kevina pozabi doma, medtem ko se odpravijo na božični izlet v Francijo. In kaj vse se lahko zgodi, ko je otrok sam doma? Niti predstavljati si ne morete. _

#3 Škrat 

Will Ferrell nikoli ne razočara in tudi v tem primeru je tako. Zgodba se začne, ko se otrok na božični večer neopazno splazi v Božičkovo vrečo in pristane v njegovi delavnici. Božiček ga vzgoji v škrata, težava pa je v tem, da škratek zraste v pravega človeškega škrata. Kmalu ugotovi, da ni iz Božičkovega sveta, zato se odloči odpotovati v New York in poiskati svojo pravo družino.

#4 Polarni vlak

Če tudi vi potrebujete nekaj magije, potem je Polarni vlak zagotovo prava izbira. Govori o dečku, ki se vedno verjame Božička. Na svoje presenečenje je povabljen na nepozabno vožnjo s Polarnim vlakom, ki bi ga naj odpeljal na severni pol. Na potovanju spozna pravi pomen božičnega čudeža. Kakšen je? Preverite v filmu. 

#5 Božič na kvadrat 

Božič na kvadrat je eden tistih filmov, ki as ne bo pustil ravnodušne. Čaka vas obilica zabave, smeha in nepričakovanih pripetljajev. Zgodba govori o Kate in Bradu, srečnemu paru, ki praznike vedno preživita daleč stran od staršev in sorodnikov. A usoda je tokrat želela drugače, saj zaradi goste megle obtičita doma …

6# Počitnice

Dve ženski, popolni neznanki, sta razočarani v ljubezni. Odločita se, da bosta preko spleta poiskali nekoga, s katerim bosta zamenjali dom.  V želji, da bi zbežali svojim ljubezenskim travmam, se vsaka v svojem novem okolju znajde sredi čisto nove ljubezenske zgodbe.

7# Kako se izogniti božiču 

Odgovor na to je – težko! In to kmalu ugotovita tudi zakonca Krank, ki želita preskočiti praznike in vse, kar je z njimi povezano. Ampak seveda nikakor ne gre po načrtu. In razlog za to je hčerka, ki napove svoj obisk. 

8# Kako je Grinch ukradel božič

Grinch, ki živi visoko na gori nad mestom, se nekega dne odloči, da bo božiču naredil konec. Ves zamaskiran se odpravi v mesto, da bi jo zagodel prebivalcem, a se zgodi čista zmešnjava. Kakšna, pa lahko preveriš že v trailerju!

9# Zasneženo srce

Kate Carter, učiteljica iz malega mesta v Kanadi, se seli v prestolnico, ker se bo poročila. Toda njen let je zaradi snežene nevihte odpovedan, na letališču pa spozna tujca po imenu Redford. Kate je prisiljena računati na Redfordov prevoz in začeti s pustolovščino, zaradi katere se bo spraševala o odločitvi, ki jo je sprejela o človeku, s katerim se želi poročiti.

10# Artur Božiček

Na božično noč se na severnem tečaju zgodi velika napaka. Darilo enega otroka namreč ostane nedostavljeno. Božičkov najmlajši sin Arthur se odloči uporabiti očetovo najnovejšo tehnologijo za nujno misijo in nepozabna božična pustolovščina se prične.

Ob gledanju božičnih filmov nikar ne pozabita na prigrizke. Pokukajta v hofer katalog, kjer najdeta medenjake, cimetove piškote, vročo čokolado … Vse, kar potrebujeta za nepozaben romantični večer v dvoje. 

 

Naročnik oglasa je Hyperia.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399