Zadovoljna.si
Par v postelji - 3

Novice

To je del telesa, ki ga ženske sovražijo, moški pa obožujejo!

J.V.
26. 08. 2016 12.30
4

Medtem ko večina pripadnic ženskega spola sanja o manekenski postavi, ozkih bokih in dolgih nogah, je moška definicija ženske lepote nekaj povsem drugega.

Par v postelji - 3
Par v postelji - 3FOTO: Profimedia

Dolge in izklesane noge, s kakršnimi se lahko pohvalijo top modeli, kot sta Gisele Bundchen ali Heidi Klum, so sanje številnih žensk. No, moški pa razmišljajo nekoliko drugače.

To je potrdila tudi raziskava, v kateri so morali moški razkriti, kateri del ženskih nog jim je najbolj všeč, in kako po njihovem mnenju izgledajo popolne ženske noge. »Več kot 80 odstotkov moških je dejalo, da so jim všeč zaobljena in izklesana meča – del nog, ki mu ženske ne posvečajo pretirane pozornosti oziroma ga skrivajo in jim ni všeč.«

Nekaj manj kot 50 % vprašanih je dejalo, da ni ničesar lepšega kot čvrsta stegna, kot jih imajo plesalke, medtem ko se jih 32 % strinja, da so kolena najbolj seksi del ženskih nog.

Le 10 % moških je izpostavilo ženske gležnje. Po drugi strani pa so ženske kot del nog, ki jim je najmanj všeč izpostavile prav gležnje in stopala, sledijo meča, za katera si želijo, da bi bila manjša.

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493