Zadovoljna.si
Aktivna ženska-1

Novice

To je nepogrešljiv 'modni' dodatek ta hip

V.H.
23. 04. 2021 12.01
0

Sodobni življenjski stil od nas zahteva, da smo ves čas v gibanju, da opravljamo več stvari hkrati in smo v koraku z novimi trendi. Med jutranjim oblačenjem zajtrkujemo, med vožnjo domov se naročimo pri frizerju, medtem ko zlagamo perilo, klepetamo s prijateljico, med tekom poslušamo podcaste in najljubšo glasbo ... Zaradi takšnih situacij smo ves čas na lovu za triki in pripomočki, ki nam olajšajo in izboljšajo življenje ter nam zagotavljajo neomejeno zabavo.

Narava se prebuja, dnevi so daljši in tudi mi se počutimo polni energije in zagona, pripravljeni na nove izzive, ki nam jih prinaša življenje. Ne glede na to, ali sodite med študente, ki se pripravljajo na nove izpite, ste polno zaposleni v službi, kjer žonglirate s tremi različnimi projekti in komaj čakate na tisto uro v dnevu, ko lahko vse odklopite, se odpravite v naravo in si zavrtite svojo najljubšo playlisto ... Ali pa ste morda mlada mama, ki trenutno potrebuje vsako pomoč, da lažje pride skozi dan. Ne glede na vaš življenjski stil, brezžične slušalke so z razlogom postale eden tistih pripomočkov, brez katerih si ne predstavljamo več življenja.

Do 6 ur neprekinjenega klepetanja s prijateljico

Koliko časa je že minilo, odkar sta lahko več ur sedeli na kavi in klepetali? Brezžične slušalke Huawei FreeBuds 4i imajo zmogljivo baterijo v kompaktni obliki in z izklopljeno možnostjo ANC FreeBuds 4i ponujajo 10 ur neprekinjenega predvajanja ali 6,5 ure klicev. In to so redke slušalke, ki zdržijo toliko časa, zato jih lahko uporabljate pri teku, jogi, sproščanju ob glasbi, se z njimi odpravite na sprehod v naravo, plešete oziroma kar koli vam poželi srce. Prav vam bodo prišle pri delu, saj so idealne tudi za službo.

 Zasnovane so ergonomsko in vam omogočajo kar največ udobja.
Zasnovane so ergonomsko in vam omogočajo kar največ udobja.FOTO: Arhiv naročnika

Pri slušalkah je seveda najpomembnejši zvok, ki je pri teh majhnih in priročnih brezžičnih slušalkah, kot so Huawei FreeBuds 4i, pravo odkritje. Navdušile vas bodo s svojim kristalno čistim zvokom, z instrumentalno harmonijo, jasnim vokalom, ostrim basom in prefinjeno uravnoteženostjo, zato boste z njimi resnično uživali v vsakem trenutku. Zasnovane so ergonomsko, da vam omogočajo kar največ udobja, zato so primerne za nošenje skozi ves dan in pri vseh, tako službenih kot športnih aktivnostih.

Posebni senzorji v slušalkah aktivno zaznavajo in zmanjšujejo hrup okolice, dvojni mikrofon je odporen tudi na zvok vetra. Zdaj vas nič ne bo zmotilo pri poslušanju vaše najljubše glasbe, medtem ko bo vaš zvok, v vseh razmerah, tudi ko boste v največji gneči, vedno jasen in glasen. V primeru, da si želite komunicirati z drugimi, pa vam jih ni treba sneti, saj slušalko samo pritisnete, povlečete navzdol in že boste preklopili. Nove brezžične slušalke vam torej omogočajo popolno svobodo in prav zato so nepogrešljiv dodatek ta hip.

Estetsko in funkcionalno 

Brezžične slušalke FreeBuds 4i namreč izstopajo tudi zaradi svojega elegantnega videza, čistih in dovršenih linij, na voljo pa so v klasično keramični beli in karbonsko črni barvi. Njihovo ovalno, izvirno in kompaktno ohišje za polnjenje ima zaradi vodilne tehnologije neizmerno moč hitrega polnjenja. Že po desetih minutah polnjenja bodo brezžične slušalke delovale vsaj štiri ure, kar je še posebej priročno, ko se vam mudi in jih niste uspeli prej napolniti.

Na voljo so v klasično keramični beli in karbonsko črni barvi.
Na voljo so v klasično keramični beli in karbonsko črni barvi. FOTO: Arhiv naročnika

Brezžične slušalke Huawei FreeBuds 4i bodo v hipu postale vaše najljubše zaveznice, saj z njimi lahko povsem preprosto upravljate. Obe slušalki imata vgrajene kapacitivne senzorje za intuitivno upravljanje na dotik, podprte z naprednim algoritmom za natančnejši odziv. Predvajajte glasbo, kličite in zmanjšajte šum, vse to z nekaj preprostimi gibi. Slušalke so povezljive z vsemi napravami Android in IOS.

Bi jih imeli? Trenutno jih lahko kupite po promocijski ceni ali pa jih osvojite v plesnem izzivu, ki traja do 3. maja 2021. Več o samem izzivu si lahko preberete TUKAJ.

Sponzorirana objava

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375