Zadovoljna.si
Parfum

Lepota

Sodelujte v nagradni igri in osvojite darilni paket

V.H.
25. 09. 2020 09.54
0

Parfum je tisti, ki naredi piko na i našemu videzu in zaradi katerega se počutimo še kanček bolj samozavestne in zapeljive. Nobena skrivnost ni, da ima vonj velik vpliv na čustva, ki jih vzbujamo v drugih ljudeh, in z izbiro pravega parfuma postanemo za nasprotni spol še bolj privlačne. Ta se bo zlil z našo osebnostjo, počutjem, s temperaturo kože in nas prepričal o osebni preferenci vonjev. Zato je zelo pomembno, da si pri izbiri dišave vzamemo čas in morda izberemo takšno, ki nas bo s svojim vonjem popeljala na drug konec sveta.

Vse se začne z vonjem, ki o človeku pove več kot tisoč besed. Prava telesna kemija in omamne note, ki spregovorijo namesto vas. Parfum nanašajte neposredno na kožo, na točke utripa, saj bo le tako razvil pravo noto, po kateri želite dišati. Cvetlične note izbirajo spogledljive in romantične duše, sladki vonji pripadajo drznim, medtem ko športne duše rade posegajo po svežih. Izbor parfuma je zato veliko več, vreden vsakega premisleka in na vsaki koži diši malo drugače, zato mu dovolite, da o vas spregovori zgodbo, ki jo želite pripovedovati.

Ohranjanje tradicije in najlepših zgodb

Vsak od nas ima svojo zgodbo, še več, ima jo tudi parfum, ki slovesno praznuje svoj prehod v odraslost, saj je dopolnil 20 let. Na Japonskem je to čudovita parada, ki jo zaznamujejo tradicionalna japonska oblačila, ki jemljejo dih. Mladi fantje in dekleta odrastejo s sodelovanjem pri slovesnosti, fantje z novimi, bolj odraslimi pričeskami v Genpuku, medtem ko dekleta postanejo prave ženske s slovesnostjo, ki jo simbolizira mogijevski prehod. Med praznovanjem prejemajo darila, medtem ko ceste preplavijo prečudoviti barvni kimoni.

Vse se začne z vonjem, ki o človeku pove več kot tisoč besed.
Vse se začne z vonjem, ki o človeku pove več kot tisoč besed. FOTO: iStockphoto

Dekleta nosijo barvite furisode (najplemenitejši kimono z zelo dolgimi rokavi, ki jih običajno uporabljajo samske ženske), ki jih dopolnijo s širokim pasom, poimenovan obi, za piko na i pa obujejo še tipične japonske sandale, ki se jim reče tudi zori. Fantje se oblečejo v široke in nagubane hlače, imenovane hakama, ki jih kombinirajo s kimono jakno. In v svoj spektakularni in barviti kimono, prekrit s cvetjem, se je oblekel tudi ikonični parfum Flower by Kenzo znamenite hiše Kenzo, ki se je s tem poklonila japonski tradiciji in ji izkazala spoštovanje.

Cvetlična dišava Flower by Kenzo
Cvetlična dišava Flower by Kenzo FOTO: Arhiv ponudnika

Moč parfuma, ki ga nikoli ne pozabiš

Nepogrešljivi spremljevalec žensk, ki dajo nekaj nase in si želijo s parfumom spregovoriti, kdo so, kaj čutijo in mislijo. S parfumom zapeljujejo in poskrbijo za neustavljivo moč – večnega spomina. Vsa lepota cvetlične dišave se skriva prav v tem, da postanejo najlepša doživetja in dogodki resnično nepozabni, saj jih obudi že kapljica znanega parfuma, ki lahko prikliče najlepše spomine in občutke.

Že dvajset let

Že zadnjih dvajset let svojo nepozabno zgodbo pripoveduje cvet Kenzo, ki se je rodil iz drznosti, kot močna in osvobojena roža, ki lahko zacveti kjerkoli, tudi v betonskem mestu. Odišavi lahko vsak prostor, mu vlije svojo čarobnost in pusti svoj nepozabni pečat. Vse to in še več lahko naredi nedolžna cvetlica, ko odraste in jo olepšajo bujni in elegantni cvetovi. V novi podobi se še vedno bohoti bolgarska vrtnica, ki ji svojo finost dopolnjujeta še farnasijana in majski svet. Čutne note, obogatene z burbonsko vaniljo in belim mošusom, ovijejo te cvetove v najbolj prepoznavno cvetlično dišavo, ki jo boste kjer koli in kadar koli prepoznali, kot bodo po njej poznali vas. 

Nova podoba

Parfum je z novo podobo še vedno neustavljiv, boljši kot kadar koli prej, zato je prav gotovo najlepše darilo za vse, ki jih imate radi – tudi za vas. Poiščite svojo notranjo moč v popolni dišavi, ki vas bo naredila privlačne, očarljive, zapeljive in večne, kot je tudi parfumska voda Flower by Kenzo.

Sodelujte v nagradni igri in se potegujte za privlačne nagrade!

Vsak bi moral vsaj enkrat doživeti čudovito parado, v katero ga lahko popelje izbrana cvetlična dišava, ki je preoblečena v tradicijo in se ponaša z vsebino večnih cvetov, in ob tej priložnosti vam pri hiši Kenzo želijo podariti vse te občutke, ki se skrivajo v kapljici njihove parfumske vode. Izpolnite spodnjo prijavnico in med vsemi bomo 3.10. 2020 izžrebali srečneža, ki bo prejel darilni paket Flower by Kenzo. Nagrajenci bodo obveščeni po elektronski pošti.

V poslovalnicah Müller bodo do 04.10. v omejenih količinah na voljo tudi brezplačni vzorci najnovejše dišave in omejena količina daril ob nakupu. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Sponzorirana objava

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375