Zadovoljna.si
Kdo je najbolj seksi znani Slovenec leta 2019?

Novice

To je najbolj seksi znani Slovenec leta 2019

J.V.
16. 12. 2019 08.58
21

Včeraj se je zaključil naš tradicionalni izbor najbolj seksi znanega Slovenca leta 2019, v katerem je največ glasov prejel Jani Jugovic, širni Sloveniji poznan kot Cool fotr.

Potem ko je šel laskavi naziv najbolj seksi znanega Slovenca lani v roke Franka Bajca, ste ga letos podelili enemu najbolj uspešnih vlogerjev in influencerjev pri nas, ki smo ga sicer spoznali pred leti, ko je tekmoval v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa.

Jani Jugovic je s kar 29 odstotki vseh glasov postal najbolj seksi znani Slovenec leta 2019 in tako premagal drugouvrščenega Luko Basija, ki je prejel 26 % glasov. 

"Priznam, da mi je bilo od začetka kar malo smešno, ker teh stvari ne jemljem resno oziroma se nikoli nisem imel za seksi moškega," nam je na vprašanje, kakšen je bil prvi odziv, ko je izvedel za nominacijo, povedal Jani. Seveda nas je zanimalo tudi to, kako je reagirala Teja. "Teja kot Teja, po navalu smeha mi je rekla, da ona to tako ali tako že ve."

Jani je bil tekom glasovanja ves čas med vodilnimi, resno konkurenco mu je predstavljal le priljubljeni pevec Luka Basi. No, na koncu pa je Janiju tudi s pomočjo njegovih številnih sledilcev na družbenem omrežju Instagram uspelo zmagati. "Res pozitivno. Dobil sem ogromno sporočil s podporo in res bi se rad zahvalil vsakemu, ki je glasoval zame," je o odzivu svojih zvestih sledilcev povedal Jani.

In kakšni so občutki ob zmagi? "Odlični. Ne bi si mislil, da mi bo na koncu to toliko pomenilo," pravi Cool fotr in malo za šalo malo za res pove, da bi sam svoj glas dal tekmovalcu letošnje Kmetije, Reneju. "Pred kratkim sem ga spoznal na dobrodelnem dogodku, ki ga je organizirala Teja in me je zelo pozitivno presenetil."

In ker že razmišljamo o tem, koga bomo na lestvico uvrstili prihodnje leto in so vsi predlogi dobrodošli, smo prosili Janija, da nam zaupa, kdo si po njegovem mnenju zasluži nominacijo. "Nisem pravi naslov. Če boste delali lestvico najbolj seksi žensk, tam pa lahko pomagam. Čeprav, če dobro pomislim, jih je pa res kar nekaj, ki jih na seznamu letos ni bilo. Alen Podlesnik, Uroš Bitenc, Žiga X Gombač in Andraž Andrejc."

Za konec nas je seveda zanimalo tudi to, kako se sedaj počuti Teja, ko ve, da ima doma najbolj seksi znanega Slovenca. "Ponosna. Ampak to že vem. Jani si res zasluži ta naziv. Ne samo da je res lep postaven moški, obenem je najboljši mož, očka, kuhar in še gospodinjska opravila ma rad. To je zame seksi tip!"

Kdo je najbolj seksi znani Slovenec leta 2019?
Kdo je najbolj seksi znani Slovenec leta 2019?FOTO: POP TV

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375