Zadovoljna.si
Jabolko navdiha, dobrodelnost

Novice

To je najbolj seksi znani Slovenec leta 2022

Zadovoljna.si
23. 12. 2022 08.00
0

Naziv najbolj seksi znani Slovenec leta 2022 je osvojil priljubljeni radijski voditelj Miha Deželak!

Na spletni strani Zadovoljna.si smo letos že sedmo leto zapored izbrali najbolj seksi znanega Slovenca, ki je tokrat z velikim vodstvom postal eden najbolj priljubljenih radijskih voditeljev pri nas Miha Deželak. Slednji se je pridružil preteklim zmagovalcem, med katerimi so tudi njegov sovoditelj Denis Avdić, Jani Jugović, Luka Basi, Domen Kumer, Ambrož Vahen Kralj in Franko Bajc

Kdo je najbolj seksi znani Slovenec leta 2022?
Preberi še
Kdo je najbolj seksi znani Slovenec leta 2022?

Vedno pripravljen pomagati, je Miha tudi v letu 2022 pustil velik pečat in nas večkrat spodbudil, da tudi sami poskušamo narediti več in da vsaka še tako majhna gesta šteje. 

Medtem ko je za Miha glasovalo 36 odstotkov naših bralk in bralcev, pa je drugo mesto s 23 odstotki zavzel letošnji Sanjski moški Blaž Kričej Režek. Tretje mesto je zasedel letošnji zmagovalec resničnostnega  šova Kmetija Tom Zupan. Sicer pa so se jim na letošnji lestvici pridružili tudi Mark Vlahovič, Jure Henigman, Miha Novak iz skupine Čuki, pevec Uroš Steklasa, Mark Zebra, Tin Vodopivec in Samuel Lucas.

V našem uredništvu pa že razmišljamo o tem, koga bomo na lestvico uvrstili prihodnje leto, ob tem pa vse pozivamo, naj nam svoje predloge za najbolj seksi znanega Slovenca sporočite na naš profil Zadovoljna.si na Instagramu ali pa s sporočilom na naši uradni strani na Facebooku.

Najbolj seksi znani Slovenec leta 2022 je MIha Deželak.
Najbolj seksi znani Slovenec leta 2022 je MIha Deželak.FOTO: Zadovoljna.si

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387