Zadovoljna.si
Zaljubljen par

Novice

To bi moral večkrat narediti vsak par

S.V.
06. 04. 2021 07.15
0

Družinsko življenje je res čudovito, saj v partnerski odnos prinese novo dimenzijo. Res je, da otrok postane središče vsega dogajanja, a hkrati ne smete pozabiti na svoj odnos s partnerjem. Zakaj si ne bi vzela vikenda zase, medtem ko lahko vajin malček uživa pri starih starših?

Pomembno je, da si s partnerjem vzameta čas zase in negujeta odnos ter brez slabe vesti otroke za kakšen vikend odpeljeta na kratek oddih k starim staršem. Tako bosta vidva uživala po svoje, otroci pa se bodo z veseljem prepustili razvajanju pri babici in dedku. Za najboljši vikend v dvoje je dovolj, da si doma pripravita odlično večerjo, nato pa si skupaj pogledata kakšen dober film ali pa sproščen pogovor povlečeta dolgo v noč. To so majhne pozornosti, ki vama bodo dale veliko. Če bosta vidva srečna in zadovoljna, bodo srečni tudi vajini otroci, saj kakovost partnerskega odnosa namreč vpliva tudi na otrokov razvoj. Zato nikar ne pozabita na svoj skupen čas in ga preživita na način, ki vama je najljubši. Lahko obujata spomine na čase, ko sta spoznala, ali pa se preprosto prepustita sproščenemu in zabavnemu pogovoru. 

Tudi zakonca in influencerja Bitenc, radijski voditelj Uroš, ki ste ga lahko spremljali tudi v eni od sezon šova Zvezde plešejo, ter igralka in pevka Antea Mramor Bitenc, sta si vzela vikend zase in hčerko odpeljala na počitnice k babici. Kako so potekale priprave in kakšne dogodivščine sta Antea in hčerka Ula doživeli med vožnjo od Komende do Kozjega s Citroën ë-C4 100% ëlectric, si preberite v nadaljevanju. 

Dogodivščine od Komende do Kozjega 

Družinski avto Bitencev je za nekaj časa postal Citroën ë-C4. Popolnoma električen avto testirata tako Uroš kot Antea, ki je tokrat sama odpeljala Ulo na Štajersko. Na začetku vožnje je bila Antea malo skeptična: "Ojoj, zdaj se bo pa kar spraznil." Vendar je kmalu ugotovila, da ni tako hudo, da je treba le čim lepše voziti in izkoriščati klance. Poleg tega se Citroën ë-C4 ponaša s funkcijo 'break' – vedno, ko je dala Antea nogo s pedala, je avto začel zavirati in s tem ponovno pridobivati energijo. Sto kilometrov dolga vožnja od Komende do Kozjega je bila tako udobna in tiha, da je Ula na zadnjem sedežu kar zaspala. Ko sta prispeli k babici, je bila baterija v avtu na polovički, kar pomeni, da bi se Antea lahko brez skrbi brez polnjenja tudi vrnila domov. Ker pa je igralka in pevka previdnejša, se je na poti nazaj ustavila na Petrolovi hitri polnilnici na počivališču Lopata. Medtem ko je na prenosniku rešila nekaj službenih zadev, se ji je avto v dobre pol ure napolnil na 82 %. To je bilo več kot dovolj, da se je lahko mirno odpeljala domov, kjer jo je čakal vikend odklop z Urošem. Vmes je opravila še tisto, kar bi jo sicer čakalo doma, tako pa si je ob prihodu domov lahko takoj vzela čas zase in za Uroša. 

Uroš: 'Woohoo, kar ne moreš se navaditi na te pospeške!'

Zagotovo poznate veliko mitov o električnih avtih, zato jih je v videu Uroš nekaj že predstavil. Ni mogel skriti navdušenja nad pospeški, ki jih boste občutili predvsem pri vožnji v hrib. Pravi, da vas lahko električni avto nauči voziti bolj umirjeno, saj ima na voljo veliko asistenc, od aktivnega tempomata do asistence za parkiranje. Med vožnjo vas popolnoma električen Citroën ë-C4 lahko opozori, da je trenutna omejitev vožnje 50, na volanu pritisnete le OK in tempomat bo vašo vožnjo avtomatsko prilagodil na to hitrost. 

Koliko kilometrov lahko prevoziš z enim polnjenjem? 

To je vprašanje, ki ga je radijski voditelj dobil največkrat. "Ugotovila sva, da lahko s Citroën ë-C4 narediš do 350 km, če lepo varčno voziš in če uporabljaš tudi vso tehnologijo in inovacijo," pravita zakonca Bitenc. Navdušila ju je tudi funkcija zakasnjenega polnjenja. Avto zvečer priklopite na polnilec in lahko nastavite, da se na primer začne polniti ob 10. uri, ko je poceni električni tok. Uro polnjenja lahko prilagodite svojim željam in zahtevam. Uroša je pozitivno presenetila tudi funkcija, ki omogoča, da nastaviš uro ogrevanja avta. Tako se lahko zjutraj brez skrbi vedno odpelješ v ogretem avtomobilu. Prav tako je to odlična funkcija za poletne dni, saj ima možnost predprogramiranja klimatske naprave. 

Narejen za ljudi, ki pri električnem vozilu ne želijo sklepati kompromisov pri udobju vožnje in prostornosti vozila.
Narejen za ljudi, ki pri električnem vozilu ne želijo sklepati kompromisov pri udobju vožnje in prostornosti vozila. FOTO: Arhiv naročnika

Narejen za ljudi

Citroën ë-C4 100% ëlectric je narejen za ljudi, ki pri električnem vozilu ne želijo sklepati kompromisov pri udobju vožnje in prostornosti vozila. Vožnjo naredi prijetno ne glede na teren in dolžino poti, hkrati pa je vrhunskega dizajna. Zapeljal vas bo varno, potovanje pa bo naredil zabavno s sistemi pomoči pri vožnji in pametnimi rešitvami. Zaradi dizajna vozila je mobilnost videti kul. Citroën trdno stoji za svojimi vrednotami in si za navdih pri ustvarjanju vozil na prvo mesto postavlja ljudi.

Sponzorirana vsebina 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375