Zadovoljna.si
Aleš Satler

Novice

To je novi vremenar na POP TV

Zadovoljna.si
02. 11. 2023 08.30
0

Voditeljice 24UR VREME po tragični usodi Roberta Erjavca dobivajo novo moško moč. Pred kamere bo stopil še Aleš Satler, ki pri prognostični napovedi vremena na POP TV sodeluje že več kot desetletje.

Aleš je bil sicer dober Erjavčev prijatelj, dojemal ga je kot vzornika, zaveznika, kot kreativnega človeka, ki je rad pomagal tudi takrat, ko ni bil na urniku. Delila sta si tudi strast do gobarjenja. Aleš ne želi reči, da stopa v njegove čevlje, Robi, pravi, je bil samo eden. Se pa novega izziva veseli ... 

"Skušal bom iti svojo pot, a zdaj ko vadim v studiu, šele cenim in opažam, kako dobro se je Robi gibal, razlagal ... Mi je v čast po eni strani, po drugi strani pa čutim veliko odgovornost," pravi Satler.

Aleš je študiral meteorologijo na Fakulteti za matematiko in fiziko v Ljubljani, vremensko dogajanje ga je zanimalo že kot otroka, najbolj sta mu všeč sneg in mraz, ne mara pa vetra. 

Vseeno s polnimi jadri in veseljem nadgrajuje svojo vremensko funkcijo na Pro Plus in prav danes, 2. novembra, prvič vodi 24UR VREME ob 18.50 na POP TV

V slovo: Robert Erjavec se je zapisal v mnoga srca
Preberi še
V slovo: Robert Erjavec se je zapisal v mnoga srca
Aleš Satler
Aleš SatlerFOTO: Luka Kotnik
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478