Zadovoljna.si
SIT 021 Tajda zlati gumb

Novice

Talent, kot ga Slovenija še ni videla

V.H.
28. 09. 2021 14.06
0

Posamezniki s takšnim ali drugačnim talentom so povsod okoli nas, a jih pogosto ne opazimo, vse dokler ne zablestijo na odru, kjer v nas prebudijo paleto čustev. Nekateri nas navdušijo, drugi nas pustijo brez besed, spet tretji nas ganejo ali nasmejijo do solz. In v prihajajočih tednih bodo mnogi med njimi stopili na oder šova Slovenija ima talent, ki se vrača že z osmo sezono.

Vsak dan se rojevajo nove zvezde, pa naj si bo to zaradi njihovega petja, plesa, akrobacij ali drugih talentov, ki jih imajo priložnost predstaviti širni Sloveniji v šovu Slovenija ima talent. Kot vedno, bodo tudi to sezono poskusili prepričati vas in vse za žirantskim pultom. Zabavni, sproščeni, navihani, a nekateri med njimi tudi strogi in brezkompromisni, to je že vsem dobro poznana štiričlanska žirija, ki jo zastopajo Ana Klašnja, Marjetka Vovk, Branko Čakarmiš in Lado Bizovičar.

Pripravljeni na nove izzive 

Najboljši se uspešno prilagodijo, hkrati pa se zavedajo, da morajo veliko vaditi in trenirati, saj gre za nastope, ki jim lahko korenito spremenijo življenje, zato se bodo potrudili, da bodo dali vse od sebe. In kot vemo, za zmago ni dovolj samo talent, ampak potrebujejo veliko poguma, samozavesti, suverenosti in energije za svoje nastope, pri čemer jih bosta poskušala spodbujati in jim pomagati voditelja Sašo Stare in Peter Poles. A ne bosta edina, saj saj jih bo razvajal tudi Mercator s svojo aktualno ponudbo Talenti tedna v Mercatorju, v okviru katere bodo nastopajoči lahko potešili svojo lakoto, žejo, si nabrali novih moči in lažje premagali tudi svojo tremo.

In kako lahko zmagate tudi sami? 

Odkrijte tudi svoj talent za pametne nakupe z aplikacijo Moj M, s katero boste imeli Mercator v svojem žepu in si tako zagotovili preprosto, moderno in učinkovito nakupovanje s svojim pametnim telefonom – vedno in povsod, hkrati pa ne boste ničesar zamudili, od mnogih ugodnosti, aktualnih ponudb, dogodkov, akcij in številnih popustov.

Odkrijte svoj talent za pametne nakupe z aplikacijo Moj M.
Odkrijte svoj talent za pametne nakupe z aplikacijo Moj M.FOTO: Arhiv ponudnika

Sodobno orodje za pametno nakupovanje 

Vse, kar morate storiti, je, da si čim prej prenesete aplikacijo Moj M, ki predstavlja pametno, napredno, moderno, priročno in učinkovito nakupovalno orodje, s katerim ne boste samo v koraku s časom, ampak boste naredili en velik korak naprej. V aplikaciji lahko nakupujete v Mercatorjevi spletni trgovini, sledite vsem aktualnim ponudbam, zbirate, urejate in unovčite svoje pike, gledate vsebine M soseske, ugotovite, kje se nahaja najbližja Mercatorjeva trgovina, in še marsikaj drugega.

Na primer, z aplikacijo boste z opcijo M sken lahko tudi napredno nakupovali v fizični trgovini in spremenili vsako nakupovanje v pravo doživetje, saj svoje izdelke zdaj lahko skenirate sami in to že med samim nakupovanjem, ko jih odlagate v svojo nakupovalno košarico. Tako se boste izognili dolgim in zamudnim vrstam, si vse skupaj poenostavili ter si prihranili kar nekaj dragocenega časa.

Sodelujte v nagradni igri Talenti tedna!

Vsako nedeljo bodo na aplikaciji predstavili tudi »Talente tedna,« družine izdelkov in ponudbe izdelkov, ki bodo še dodatno znižani tisti teden, in z njihovim nakupom se boste lahko vključili v žrebanje za lepe nagrade, med drugim tudi za celoletni nakup v Mercatorju.

Torej, spremljajte oddajo Slovenija ima talent, sočasno pa odkrivajte še svoj talent za pametne nakupe in se potegujte za veliko nagrado Talenti tedna. Kaj še čakate? Čas je, da odkrijete tudi svoj talent z aplikacijo Moj M. 

Sponzorirana objava 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375