Zadovoljna.si
Snemanje

Novice

Lado Bizovičar postal najbolj vroča tema v Sloveniji

V.H.
09. 07. 2020 15.34
0

Videospot, o katerem smo na našem portalu že poročali in katerega glavna zvezda je eden in edini Lado Bizovičar, si je na družbenih omrežjih ogledalo že več 100 tisoč gledalcev. Zagotovo ste med njimi tudi vi, saj je to v zadnjih tednih postala vroča poletna tema. Med drugim se je, po novem brkati Lado, preizkusil tudi kot raper in kaskader. "V vozičku se bom fural, zato to delam," je razložil in pretresel glasbeno sceno. Mi pa sedaj razkrivamo, kaj se je dogajalo v zakulisju!

Video iz zakulisja prikazuje še več kaskaderskih podvigov priljubljenega igralca in televizijskega voditelja – od rušenja zidu do skakanja na trampolinu in vožnje na tekočem traku. Že prvi snemalni dan se je Lado med ležanjem na napihljivem obroču, ki spominja na flaminga, pošalil, da je to živ dokaz, kako težaško delo opravlja, a vseeno mu moramo priznati igralski talent, s katerim ni navdušil samo gledalcev, ampak tudi ostale sodelujoče, ki so odigrali pomembno vlogo pri nastajanju ekskluzivnega videospota. In zakaj so si v glavni vlogi zaželeli prav Bizovičarja? "Lado je oseba mnogih talentov in predstavlja točno to, kar smo iskali. Nad končnim izdelkom smo navdušeni in ponosni, da ga lahko delimo s slovenskim občinstvom," so pojasnili pri znanem trgovcu, ki ima v Sloveniji že kar 87 trgovin.

»Šlatam tujo posteljnino, sosed vrta z bormašino, tamau grizlja malino«

Spevne rime, ki so neverjetno »nalezljive«, so delo Jureta Karasa in glasbenega producenta Damjana Joviča, setu pa se je pridružil tudi raper Nipke.

"Po HOFER ceni ..." radi prepevajo ali bolje rečeno, rapajo vsi po vrsti, od babic in dedkov do otrok. Poletni 'beat' na zabaven in speven način opisuje široko ponudbo živil in ostalih izdelkov v trgovinah HOFER, ob enem pa javnosti sporoča, da je lepo živeti v svetu, kjer je vsakdo lahko tisto, kar si želi.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Pri snemanju je sodeloval tudi Marko Posavec, ki je javnosti bolj znan kot tekmovalec iz šova Ljubezen po domače. Ta si je tokrat obul baletne čeveljce, celotno dogajanje pa so popestrili tudi številni drugi liki. Med drugim tudi s plesnimi točkami, s katerimi so osvojili 'parket' HOFER trgovine.

"To je HOFER, ni pri meni doma, to je HOFER. V HOFER centru na neznani lokaciji, ne bom povedal, da folk ne bo začel dret sem, ker je toliko ljudi," je bil kot vedno hudomušen Lado, ki je priznal, da v življenju še nikoli ni pojedel toliko zaseke kot za potrebe snemanja. Tudi ostalim ni nič manjkalo glede na pestro ponudbo najrazličnejših izdelkov, ki so na voljo – več kot fer in zmer okej pri HOFERju.

Lado Bizovičar na snemanju videospota.
Lado Bizovičar na snemanju videospota.FOTO: Arhiv ponudnika

Ni še konec …

Rap, ki so ga poimenovali kar HOFER SCENA je doživel tako izjemen odziv, da so za največje fane pripravili tudi nagradno igro. Ta bo potekala do 21. julija na Facebooku in Instagramu, v njej pa se lahko potegujete za kar 17 nagrad, med drugim tudi za rekvizite, ki so jih uporabili na samem snemanju.

Sponzorirana objava

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375