Zadovoljna.si
Zvezdnice in njihove torbice - 1

Novice

To ne sme manjkati v ženski torbici

S.V.
12. 02. 2021 07.50
0

Ženska torbica je odraz organiziranosti osebe, ki jo nosi. Barvo, obliko in velikost sicer narekuje moda, a dejstvo je, da je velikost ena tistih lastnosti, ki jim ženske pri kupovanju tega priljubljenega modnega dodatka namenjamo največ pozornosti. In vse vemo, zakaj. V torbici se namreč skriva vse, kar potrebujemo, da preživimo dan. Od šminke, robčkov, ključev, gumic za lase, kakšnega prigrizka, pa do beležnice in pametnega telefona.

Poznavalci pravijo, da je v povprečni ženski torbici sedem ključnih predmetov: mala torbica z ličili, telefon, rokovnik, knjiga ali revija, zložljiv dežnik, krtača za lase ali glavnik in parfum. Poleg tega ženske nosijo s seboj tudi kremo za roke, tablete proti bolečinam, ključe in denarnico, mesto v njej pa je seveda vedno rezervirano tudi za pametni telefon. Razlogov, zakaj si ne predstavljamo življenja brez njega, je veliko. 

Ženska v svoji torbici skriva vse, kar potrebuje, da preživi dan.
Ženska v svoji torbici skriva vse, kar potrebuje, da preživi dan. FOTO: Thinkstock

Mamice ga morajo imeti pri roki, da lahko v objektiv ujamejo svojega otroka, ki je ravnokar prvič samostojno vozil kolo, poslovne ženske ga uporabljajo za lažjo organizacijo dneva, sestankov v popoldanskem času, mnoge pa z njim sledijo rezultatom športnih aktivnosti. Ne glede na status, pa vse z njim lovimo spomine, naredimo kakšno dobro fotografijo, selfie, video klic s prijateljicami, ki jih že dolgo časa nismo videle ali družino. V prostih trenutkih pa seveda neizmerno rade brskamo po spletnih novicah in družbenih medijih. V resnici si brez dobrega telefona sploh ne predstavljamo več življenja. Z nami je, ko smo doma, v službi, v parku, na sprehodu, med tekom in še bi lahko naštevali. Zato si vse želimo pametni telefon, ki bo izpolnil vsa naša pričakovanja. In pametni telefon HUAWEI Mate 40 Pro jih zagotovo je.

Kamera, ki bo ujela vse pomembne trenutke

Če smo še nekaj let nazaj imele doma fotoaparat, je to, zahvaljujoč novim tehnologijam in pametnim telefonom, danes preteklost. Ko želimo v objektiv ujeti pomembne trenutke, kot so otroške radosti, tekmovanja otrok, podelitev diplome, služben izlet, družinski dopust in številne druge, iz torbice potegnemo pametni telefon. HUAWEI Mate 40 Pro s kamero Ultra Vision, 50 MP, s samodejnim ostrenjem, bo poskrbel, da bodo vaše fotografije vrhunske in čiste v vseh urah dneva. Inteligentna selfie kamera Ultra Vision, ki zajema 13 MP velike fotografije, združuje izboljšano širokokotno kamero in senzor gest. Sedaj lahko zajemate selfije z različnih kotov in snemate video selfije s širokim naborom bogatih video funkcij. Ta kamera bo odlično posnela tudi skupinske selfije s prijatelji, družino ali sodelavci. Prilagodljiv način selfijev podpira tri tipe širokega kota. Ko zazna, da zajemate skupinski selfie, se bo ustrezen način širokega kota kar samodejno aktiviral.

Kamera, ki bo ujela vse pomembne trenutke.
Kamera, ki bo ujela vse pomembne trenutke.FOTO: Arhiv naročnika

Snemanje življenjskih zgodb v filmskem slogu

Če včasih nismo delale veliko videoposnetkov, ker so bile kamere ali fotoaparati z možnostjo snemanja predragi, danes skoraj vsak dan posnamemo kakšen video, saj je to s telefonom, ki ga imamo vedno v torbici ali pri roki, več kot enostavno. HUAWEI Mate 40 Pro je poskrbel, da bodo vaši posnetki videti super, četudi niste profesionalke in se vam včasih trese roka ali pa težko sledite vsem premikom – na primer otroškemu tekanju po igrišču. S pomočjo načina XD Fusion HDR Video, ki riše vsako sličico posnetka s pristno optimiziranimi podrobnostmi, barvami, kontrastom in svetlostjo, po meri na podlagi več različnih osvetlitvenih časov, bodo vaši videi videti profesionalno. Kakovost video posnetkov je znatno izboljšana, tudi v slabi svetlobi, s skorajda odsotno preosvetlitvijo po celotni sliki, medtem ko bodo obrazi subjektov še vedno izjemno lepo osvetljeni. Svoje življenjske zgodbe boste tako lahko posnele v filmskem slogu.

S pametnim telefonom HUAWEI Mate 40 Pro boste lahko enostavno in kvalitetno posnele vse vaše življenjske dogodivščine.
S pametnim telefonom HUAWEI Mate 40 Pro boste lahko enostavno in kvalitetno posnele vse vaše življenjske dogodivščine.FOTO: Arhiv naročnika

Trendovski in funkcionalen 

Telefon je za marsikatero žensko tudi modni dodatek, zato je eden od kriterijev pri izbiri zagotovo njegov videz. Največkrat zmagajo klasične barve, ki vedno privlačijo. Pri HUAWEI Mate 40 Pro lahko izbirate med sivo in črno. Ker se v ženski torbici najdejo tudi parfumi, steklenička z vodo ali celo kavni lonček 'to go', je veliko strahu pred tem, da bi se telefon poškodoval. S telefonom HUAWEI Mate 40 Pro so te skrbi odveč. Zelo dobro je zaščiten, kar dokazuje s certifikatom IP68 za povišano odpornost na vodo in prah. Navdušil pa vas bo tudi s funkcionalnostjo. Ko boste v kuhinji pripravljale okusno pecivo, pri tem pa bodo vaše roke umazane od čokolade, boste v telefon lahko le pomahale in zaslon bo že odklenjen. Brez dotikanja boste lahko sledile receptu in preverile, kdo vam je vmes poslal sporočilo. Tako preprosto boste lahko z zamahi roke v levo ali desno premikale tudi fotografije ali pa listale po svoji e-knjigi. 

Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375