Zadovoljna.si
Ženska v bundi

Novice

Takšnega bi si želela vsaka sodobna ženska

S.V.
23. 02. 2021 08.08
0

Samostojnim ženskam večkrat pripišemo, da so pravi 'multipraktik', saj lahko delajo več stvari hkrati, med vožnjo v avtomobilu opravijo hiter sestanek ali pa medtem, ko kuhajo, zraven rešujejo probleme prijateljice, nova tehnologija pa jim ne predstavlja nobenega izziva. Prepričani smo, da se marsikatera med vami najde v zgornjem opisu.

Sodobna ženska uspešno usklajuje zasebno in poslovno življenje, sledi trendom in s športnimi aktivnostmi skrbi za svojo formo. Verjetno bi se strinjale, da je samozavestna, rada sledi trendom in je opremljena z novimi tehnologijami. Zato potrebuje avto, ki bo sledil njenemu življenjskemu slogu in ji stal ob strani v različnih okoliščinah, v nepredvidljivih in načrtovanih. Mestni konjiček mora biti ravno prav velik, da ne bo težav pri parkiranju, tehnološko brezhiben, zmogljiv in napreden. Zaradi hitrega življenjskega tempa ženska v avtu opravi veliko pomembnih stvari, med drugim poslovne sestanke, hiter klic babice, da odide po otroke v vrtec, zato je eden od pomembnih elementov v avtu multimedijski center, ki se hitro in učinkovito poveže s telefonom. To pa dokazuje, da je sodobna ženska samostojna, da rada sledi trendom in je tehnološko v koraku s časom.  

Izberite mestnega konjička, ki bo ustrezal vašim željam in zahtevam.
Izberite mestnega konjička, ki bo ustrezal vašim željam in zahtevam.FOTO: Arhiv naročnika

Na prihodnost pripravljen mestni avto

Na vse ženske želje in prihodnost je pripravljena tudi Opel Corsa-e. Ta je zagotovo dober življenjski pripomoček z osupljivim dosegom, hitrim polnjenjem in minimalnim zvokom pri maksimalni moči. Ima 100 % električni pogon, ki zagotavlja osupljiv doseg, 337 km brez vmesnega polnjenja. Z nekaj triki, kot so hitrost, osebni slog vožnje in ogrevanje, si lahko preprosto zagotovite maksimalni doseg. 

Tehnološko napreden in stilsko popoln

Svojega življenjskega pomočnika si lahko sestavite po svojih željah. Z izbiro barve lahko svoji Opel Corsi-e vtisnete osebni pečat. Poleg tega, da je avto stilsko popoln, ne moremo mimo tehnoloških prednosti, nad katerimi boste navdušene. Z eno besedo ji lahko rečemo preprosto električna. V njej najdete samodejno klimatsko napravo, paket preglednosti in osvetlitve ter samodejni vklop luči in brisalcev. Ali ni to super? Na cesti vas ne bo več mogel presenetiti niti dež, saj bodo brisalci samodejno poskrbeli, da na vaših šipah ne bo kapljic. Navdušilo vas bo tudi samodejno zaviranje v sili pri mestni vožnji. Tako vam bo vaš življenjski pomočnik stal vedno ob strani, tudi ob nepredvidljivih razmerah na cesti. Avto uporablja radar, ki deluje tudi ponoči in zaznava kolesarje. Kaj pa to, ključa ne boste več iskali v torbici, saj boste avto lahko zagnale kar brez njega (dovolj je, da ga imate v torbici, v žepu ali morda v avtomobilskem predalu). 

Opel Corsa-e je mestni avto, ki je pripravljen na prihodnost.
Opel Corsa-e je mestni avto, ki je pripravljen na prihodnost.FOTO: Arhiv naročnika

Najmanj hrupa, a največ moči

Nova Corsa-e vas bo navdušila tudi s svojo nežnostjo, a hkrati športnostjo. Ima namreč zelo tih elektromotor, zato boste sproščeno uživale v vožnji. Poskrbela pa bo tudi za pravo zabavo in športno vožnjo. Lahko se pohvali z rezultati: 0–100 km/h v 8,1 sekunde in s takojšnjim navorom. Doživele boste povsem novo izkušnjo in uživale v hitri vožnji. 

Zmagovalna izbira 

Poleg tega, da ima avto vrhunske vrline, je nova Opel Corsa-e prejela nagrado zlati volan 2020. Premagala je vse tekmece in osvojila prvo nagrado v kategoriji majhnih avtomobilov. Tako je navdušila strokovnjake in bralce revije Auto Bild ter časopisa Bild am Sonntag, prav tako kupce.

Sponzorirana vsebina 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375