Zadovoljna.si
Young Mič Styling True Colors

Novice

To so barve las, ki bodo najbolj priljubljene v tem poletju

M. A.
21. 06. 2022 05.00
0

Tako s frizuro kot tudi s svojo barvo las svetu, v katerem živimo, sporočamo marsikaj, tega pa se dobro zavedajo tudi pri Young Mič Styling. Ekipa tamkajšnjih frizerjev je minule tedne preživljala zelo ustvarjalno, sveža energija se je vrnila, z njo pa barve, barve in barve. Tiste prave in resnične. Zdaj je pred vami nova kolekcija YMS TRUE Colors, za katero upajo, da vam bo v navdih in veselje.

S prihodom prijetnih, sončnih in vročih dni so sivi oblaki končno izginili, med nami pa je zaokrožila nova energija, ki s seboj prinaša srečo, veselje, zabavo, predvsem pa veliko barv. S kolekcijo YMS True Colors so pri Young Mič Stylingu želeli za vas najti popoln trendi izgled za to poletje, to pa so dosegli z mešanjem barv in različnimi stili in tehnikami striženja. Zdaj si želijo, da svoje True Colors (svoje barve, op. a.) najdete tudi sami, saj so prav vaše barve čudovite!

Young Mič Styling v tem poletju navdušuje z novimi barvami True Colors.
Young Mič Styling v tem poletju navdušuje z novimi barvami True Colors.FOTO: Young Mič Styling
Young Mič Styling True Colors
Young Mič Styling True ColorsFOTO: Young Mič Styling
Young Mič Styling True Colors
Young Mič Styling True ColorsFOTO: Young Mič Styling

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395