Zadovoljna.si
Mass-9

Novice

/ Oglas

To so najbolj modne in udobne superge s platformo

P.R.
28. 10. 2021 08.00
0

Brez dvoma so superge najbolj priljubljena obutev za vse letne čase. In tudi to jesen boste lahko kljub mrazu brezskrbno uživali v njih.

Debel podplat naredi superge s platformo atraktivne, v hladnih jesenskih dneh pa poskrbi še, da vam je v noge prijetno toplo. To jesen so tudi eden najbolj vročih trendov pri obutvi, zato smo pobrskali po novih kolekcijah na mass.si, ki so nas navdušile. 

Tommy Hilfiger
Tommy HilfigerFOTO: Arhiv ponudnika

Črne superge so vedno dobra izbira, in športno elegantne Tommy Hilfiger so zelo udobne in primerne za vse ’stajlinge’. Detajl, roza verižica z logotipom, pa jim doda igrivost, ki jo v jesenskih dneh še kako potrebujemo. Tudi sicer so poleg poudarjenih podplatov detajli tisti, ki superge s platformo naredijo nekaj posebnega. 

Steve Madden
Steve MaddenFOTO: Arhiv ponudnika
Steve Madden
Steve MaddenFOTO: Arhiv ponudnika

Takšne so superge s podpisom Steve Madden z belim podplatom in netki, v vseh kolekcijah je veliko tudi dodatkov v zlati in srebrni barvi ter potiski z logotipi, kakršne so na primer superge Guess

Guess
GuessFOTO: Arhiv ponudnika

Večna klasika med elegantnimi supergami s platformo so LiuJo, ki kljub debelemu podplatu delujejo prefinjeno, za bolj drzne ’stajlinge’ pa so nepogrešljive monokromatske superge Buffalo

Liu Jo
Liu JoFOTO: Arhiv ponudnika
Buffalo
BuffaloFOTO: Arhiv ponudnika

Če ste med tistimi, ki vas ob misli, da bi vas zeblo v noge, kar strese, boste naravnost navdušeni nad popolno kombinacijo za hladne jesenske dni − debel podplat in mucka. Dva detajla, ki poskrbita, da ste obuti v stilu in toplo.   

Naročnik oglasa je Mass d.o.o.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375