Zadovoljna.si
S.OLIVER

Novice

/ Oglas

To so najbolj priljubljeni zimski čevlji

P.R.
06. 12. 2021 07.45
0

Letošnji trendi zimske obutve so dokaz, da smo tudi v hladnih dneh lahko obute v lepe in hkrati udobne ter tople čevlje.

Če še vedno iščete popoln par čevljev, ki vas bodo v hladnih dneh prijetno greli v noge in so hkrati tudi pika na i vašim zimskim modnim kombinacijam, potem ste na pravem mestu. Na mass.si smo pobrskali za najbolj iskanimi modeli toplo podložene in trendi obutve za vse okuse in za vsak žep.

STEVE MADDEN
STEVE MADDENFOTO: Arhiv ponudnika
STEVE MADDEN
STEVE MADDENFOTO: Arhiv ponudnika

'Must-have' trend monokromatske obutve se nadaljuje tudi v zimsko sezono, in bež ali beli škornji in gležnjarji so postali tako rekoč uspešnica, ki je letos pri 'stajlingih' nepogrešljiva. Pri tem gotovo izstopajo škornji s kompaktnim podplatom Steve Madden, ki do izraza pridejo še posebej takrat, ko jih kombinirate z oblačili v podobnih barvnih odtenkih. 

REPLAY
REPLAYFOTO: Arhiv ponudnika

Ljubiteljice klasične obutve z modernim pridihom boste na svoj račun prišle s chelsea gležnjarji z debelim podplatom, ki jih lahko nosite na hlače in krila. Ta modna obutev je letos še posebej priljubljena v črno-beli barvni kombinaciji. To zimo je rdeča nit pri obutvi predvsem praktičnost, veliko modelov pa je popolnih hibridov med obutvijo, ki jo lahko nosite v prostem času ali za v službo in šolo. Takšni so na primer Tamaris gležnjarji z mucko in robustnim podplatom s peto. To zimo je večina obutve okrašena z mucko in detajli, kot so na primer romantični cofki na gležnjarjih s.Oliver.  

S.OLIVER
S.OLIVERFOTO: Arhiv ponudnika
Tom Tailor
Tom TailorFOTO: Arhiv ponudnika
Guess
GuessFOTO: Arhiv ponudnika

Zapadel je tudi prvi sneg in čas je za zimske užitke na prostem. Da vam športnih aktivnosti ne bo pokvaril mraz, je nujno, da svoja stopala zaščitite z zelo toplimi in udobnimi zimskimi čevlji. Nepogrešljiva kombinacija za na sneg in druženja po smučanju sta debel podplat in mucka. Beli Benettonovi gležnjarji bodo prijetno greli vaša stopala, bolj prefinjen videz pa boste pričarali s toplo podloženimi gležnjarji Tommy Hilfiger. 

TOMMY HILFIGER
TOMMY HILFIGERFOTO: Arhiv ponudnika
TOMMY HILFIGER
TOMMY HILFIGERFOTO: Arhiv ponudnika
Benetton
BenettonFOTO: Arhiv ponudnika

Naročnik oglasa je MASS d.o.o.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375