Zadovoljna.si
IMG 0257

Novice

/ Oglas

To so najlepši sandali tega poletja

P.R.
03. 05. 2023 05.00
0

Letošnje kolekcije sandalov zaznamujejo barve, bleščeči dodatki in platforme.

V trgovinah Mass so tudi to pomlad in poletje poskrbeli, da na njihovih policah ne manjka lepih, udobnih in predvsem modnih čevljev za poletne dni. Trend številka ena so nedvomno sandali s platformo, ki so udobni, stabilni in stilsko dovršeni ravno zaradi kombinacije debele kvadratne pete in debelega podplata. To poletje jih boste pogosto videvali v modnih kombinacijah številnih zvezdnic, ki jih obožujejo tudi zato, ker so udobni.

Poletni sandali
Poletni sandaliFOTO: Arhiv naročnika

Platforme in barve? Letos je to nujno!

Prav posebno pozornost pa so letos v kolekcijah elegantne obutve blagovne znamke namenile barvam, ki bodo zagotovo popestrile vaš modni stil, sploh, če jih kombinirate s sandali s platformo. V letošnjih poletnih dneh bodo priljubljene barve, kot so kraljevsko modra, v kakršni najdemo na primer sandale Tamaris, barva fuksije, ne bosta pa manjkali niti srebrna in zlata, ter brezčasni bela in črna. Zagotovo pa so sandali v trendi barvah odlična izbira, če želite nekaj, kar bo lepo izstopalo in popestrilo vašo modno kombinacijo.

Poletni sandali
Poletni sandaliFOTO: Arhiv naročnika

Robustno in šik

Na prvi pogled ti sandali delujejo precej grobo, a bodo hitro osvojili vaše srce, predvsem pa bodo hitro postali vaša priljubljena obutev za vsak dan. Ti čevlji so namreč nekaj posebnega zato, ker nudijo stilsko rešitev za vsakodnevno rabo. Pri tem pa so zagotovo vodilni pri priznanih blagovnih znamkah Buffalo, Replay in Steve Madden. So eden izmed najbolj vročih modnih trendov letošnjega leta, njihova glavna značilnost, ki jih loči od ostalih poletnih sandalov, pa je podplat, ki je kar konkretno narezan.

Poletni sandali
Poletni sandaliFOTO: arhiv naročnikov

Prefinjene tanke petke

Damske, elegantne, enostavne, večna klasika ... Prav ste uganili, govora je o sandalih s tanko petko. Njihova ključna značilnost pa je poleg petke tudi pašček, ki se zapne okoli gležnja in tako lepo poudari noge. Ti sandali naredijo vsak stajling izjemno prefinjen, lahko jih nosite k poslovnim oblačilom, za bolj sproščen videz pa jih oblecite h kavbojkam in elegantni bluzi. Seveda pa so nepogrešljiva obutev ko je govora o večerni eleganci.   

Poletni sandali
Poletni sandaliFOTO: Arhiv naročnika

To poletje se bo bleščalo! 

Bleščeči in sijoč detajli na čevljih vsakemu outfitu dodajo pridih glamurja in letos jih boste našli prav pri vseh modelih, od obutve z ravnim podplatom do obutve z visoko peto in vse vmes. Za bolj drzne kombinacije jih obujte na vzorčaste obleke ali krila, so pa okrašeni sandali popolna pika na i enostavnim stajlingom. 

Poletni sandali
Poletni sandaliFOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je MASS d.o.o.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375