Zadovoljna.si
Zlobna dekleta

Novice

To so najprijaznejša (in najzlobnejša) astrološka znamenja

M. A.
09. 07. 2022 07.33
1

Nekateri ob omembi astrologije in horoskopov zmignejo z glavo, spet drugi se pred pomembnejšimi odločitvami posvetujejo prav z zvezdami, zagotovo pa se vsak prepozna v vsaj nekaterih splošnih lastnostih osebnega astrološkega znamenja. Na spletni strani Your Tango so se posvetovali z astrologi in pripravili seznam najprijaznejših in najzlobnejših astroloških znamenj, ki naj bi veljal za pripadnice nežnejšega spola.

Tehtnica

Tiste, ki so rojene med 23. septembrom in 22. oktobrom, na splošno veljajo za zelo prijazne posameznice, ki srečo drugih postavljajo pred svojo. Zaradi svoje težnje po miru in zadovoljstvu so tudi odlične mediatorke, ki ne odnehajo, dokler ne dosežejo premirja. A od tehtnice ne pričakujte, da vam bo poslala ta članek in se pohvalila; zaradi svoje skromnosti bo raje ta podatek zamolčala in se posvetila vam.

Ribi

Tehtnicam sledijo vse tiste, ki so rojene med 19. februarjem in 20. marcem, podobno kot tehtnice pa tudi one na prvo mesto postavljajo druge; a vendarle z malce drugačnimi nameni. Ko pomagajo drugim, se namreč tudi same počutijo boljše. Kljub temu jih ne moremo oklicati za sebične; ko se odločijo pomagati, je njihova pomoč vedno iskrena. Samo pomisli, kdo v tvojem krogu prijateljev ali družine se je rodil v znamenju ribe, in zagotovo boš ugotovila, da z njo nisi imela sporov, sploh pa ne manjših nasprotovanj, saj osebe, rojene v znamenju rib, sovražijo prerekanja in nepomembne spore. 

Bik 

Čeprav bik velja za močno žival, so ljudje, rojeni med 20. aprilom in 20. majem, označeni kot prijazni in vljudni, predvsem pa so potrpežljivi. Zaradi tega se boste z njimi le stežka zapletle v prepir, a tudi, ko se boste, se znajo ljudje, rojeni v tem znamenju, dobro izražati in predstaviti svoja čustva. 

Horoskopska znamenja
Horoskopska znamenjaFOTO: Shutterstock

Kaj pa najzlobnejša astrološka znamenja? Najzlobnejša je morda res močna beseda, a vendarle lahko na prvem mestu omenimo dvojčka, vse tiste, ki ste rojene med 21. majem in 21. junijem. Kot pove že ime njihovega astrološkega znamenja, je povsem odvisno, na kakšen dan jih ulovite, skoraj zagotovo pa boste vsak dan dobile mešanico obojega. Če so dobre volje, bodo morda le malce občutljive, če pa so slabe volje, lahko hitro postanejo tudi napadalne. Ko so dobre volje, lahko tako pričakujete veliko smeha in prijaznosti, sicer pa se pripravite na obtožbe in prepire.

Rak

Tiste posameznice, ki so rojene v znamenju raka, so pogosto označene za občutljive, a prav ta občutljivost se lahko prevesi tudi v slabo voljo, ki jo lahko preprosto opišemo kot nataknjeno. Čeprav pri 'rakicah' ne boste doživele, da bodo zanalašč zlobne in nesramne, pa lahko pričakujete veliko nenadnih čustev, tudi kričanja in joka.

Lev

Očitno so tiste, ki so rojene poleti, najbolj strastne, kajti hkrati so tudi tisti, ki so rojeni med 23. julijem in 22. avgustom, nepredvidljivi. Levi načeloma veljajo za pozitivne ljudi, ki se radi zabavajo, a ko se zapletete v prepir z njimi, je poraz zagotovljen. Oseba, rojena v znamenju leva, vam besed, izrečenih v prepiru, ne bo zamerila, njeno zares zlobno stran pa boste odkrili, če jo boste napadli na čustveni ravni. 

Horoskop: znamenja, ki se rada vračajo k bivšim!
Preberi še
Horoskop: znamenja, ki se rada vračajo k bivšim!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375