Zadovoljna.si
Ženska potuje

Novice

To so nominiranke za naj 'travel' influencerko meseca

J.V.
10. 06. 2021 08.19
0

Ker so pred vrati meseci, ko si bo marsikdo privoščil zaslužen dopust in potovanje, smo se odločili, da junij na portalu Zadovoljna.si posvetimo našim in vašim najljubšim 'travel' influencerkam!

Vsak mesec bomo na spletni strani Zadovoljna.si iskali zvezdo meseca. Leto 2021 smo namreč razdelili na 11 različnih kategorij, kot so fit, lepota, moda, življenjski slog, potovanja in tako naprej – vse do decembra, ki bo že peto leto zapored posvečen izbiranju najbolj seksi znanega Slovenca. 

Tokrat smo na lestvico uvrstili pet vplivnic, ki nas vse leto razveseljujejo s prekrasnimi fotografijami z najbolj eksotičnih plaž in odkrivanjem svetovnih prestolnic, skrbijo za to, da je seznam destinacij, ki si jih želimo obiskati, vedno daljši in nas obenem informirajo o številnih potovalnih pasteh, z nami delijo zanimivosti in nasvete, s pomočjo katerih bodo naša potovanja še prijetnejša. Čeprav smo jim za to hvaležni, pa jim, roko na srce, tudi pogosto zavidamo!

GLASOVANJE JE KONČANO!

KATARINA BENČEK

Priljubljena slovenska vplivnica Katarina Benček, ki trenutno raziskuje Kostariko, je v zadnjih nekaj letih prepotovala zavidljiv del sveta in obiskala številne destinacije, o katerih mnogi še vedno le sanjamo. Tako sta se z izbrancem Markom pred kratkim vrnila z Maldivov, a sta kmalu zatem spet spakirala kovčke in najprej poletela proti Mehiki, te dni pa se že potepata po džungli. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

ANJA SIVEC - anyasworld

Simpatični Anji Sivec na družbenem omrežju Instagram sledi že več kot 12 tisoč sledilcev, ki so navdušeni nad njenimi foto utrinki z vsega sveta. Pod imenom anyasworld je ustvarila profil, ki je res prava paša za oči za vse navdušene popotnike. In čeprav v zadnjem letu verjetno ni mogla potovati toliko, kot bi si želela, je do sedaj prepotovala že kar velik košček sveta. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

INES JURANOVIČ

Se še spomnite Ines Juranovič, nekdanje tekmovalke resničnostnega šova Big Brother? Svetlolaska je pred leti polnila naslovnice slovenskih medijev, potem pa se povsem umaknila iz javnosti in danes živi življenje, o katerem večina le sanja. To dokazuje tudi število njenih sledilcev, ki danes presega 110 tisoč, Ines pa o svojih potovanjih piše tudi blog. V zadnjem letu je kljub omejitvam in ukrepom obiskala kar nekaj destinacij, med drugim tudi Peru, kjer se je povzpela na Machu Picchu, pa Dubaj, Kapadokijo v Turčiji in še bi lahko naštevali. Potovanju po svetu je očitno posvetila svoje življenje.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

ANDREJA JERNEJČIČ - adventurousjourneys

Andreja Jernejčič že od nekdaj rada potuje, o svojih popotniških dogodivščinah piše na svojem blogu Adventurous Journeys, medtem ko videoposnetke s svojih potovanj objavlja na spletni strani YouTube. Potem ko je zadnje leto preživela v Maroku, kjer je vodila tečaje joge, se te dni potepa po Chicagu. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

LARA KAMNIK - your_passport

Kar 265 tisoč sledilcev ima Lara na svojem popotniškem Instagramovem profilu your_passport. Lara je svojo dogodivščino začela tako, da je po končanem študiju začela delati kot stevardesa in odprla svoj popotniški blog, na dogodivščini pa se ji je kmalu pridružil tudi Uroš Polajžer. Danes mlada Slovenca potujeta po vsem svetu, kar pa ni postalo le način njunega življenja, ampak tudi njuna služba. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Mailing

Potovanja

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
.
.FOTO:

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375