Zadovoljna.si
Prezrti zmagovalec

Novice

Novembrske novosti na VOYO, ki jih ne smete spregledati

Zadovoljna.si
04. 11. 2023 05.00
0

V novembru nas na VOYO čaka izjemna paleta novih filmov in nadaljevank, ki obetajo mnoge nepozabne trenutke. Raziskali bomo novembrske novosti na VOYO, ki jih nikakor ne smete spregledati. Pripravite se na razburljivo potovanje, polno filmskih presenečenj in nepozabnih zgodb.

1. O telesu in duši (ljubezenska drama, na voljo od 2. novembra dalje).

O telesu in duši
O telesu in dušiFOTO: VOYO

V klavnico govedi postavljena ljubezenska zgodba z izrazitim vizualnim pečatom raziskuje povezavo med telesno in čustveno odtujenostjo. Endre je vodja klavnice, medtem ko je Maria inšpektorica za nadzor kakovosti. V klavnici pa Endre in Maria odkrijeta, da imata iste sanje, v katerih se srečata v gozdu kot jelena in se zaljubita. Zato se odločita, da bosta svoje sanje uresničila, vendar se morata spopasti z mnogimi težavami.

6 grozljivk, ki jih morate nujno pogledati na noč čarovnic
Preberi še
6 grozljivk, ki jih morate nujno pogledati na noč čarovnic

2. Ne bom več luzerka (drama, na voljo od 4. novembra).

Ne bom več luzerka
Ne bom več luzerkaFOTO: VOYO

29-letna Špela, diplomantka umetnostne zgodovine, še nikoli ni imela redne službe. Špela trmasto vztraja, da bo ostala v Ljubljani, in sicer kljub težavam s pomanjkanjem denarja in iskanjem dela. Špela hitro ugotovi, da je odraščanje težje, kot si je mislila.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

3. Odreši nas (drama, na voljo od 5. novembra).

Odreši nas
Odreši nasFOTO: VOYO

Pet ljudi v majhnem mestu na danskem otoku ima skupno točko: lokalni psihopat Mike jih terorizira in jim uničuje življenja. Po prometni nesreči, v kateri umre mlad fant, dečkov oče Peter postane obseden z maščevanjem. Vsi posamezniki združijo moči, da sestavijo načrt za popoln umor mestnega psihopata.

4. Izdajalec (kriminalna drama, od 5. novembra dalje).

Izdajalec
IzdajalecFOTO: VOYO

Zgodnja osemdeseta. Med sicilijanskimi mafijskimi šefi divja vojna za nadzor nad trgovino s heroinom. Mafijec Tommaso Buscetta se odloči srečati s sodnikom Giovannijem Falconejem in izdati sicilijansko mafijo.

5. Ritem udarcev (drama, od 6. novembra).

Ritem udarcev
Ritem udarcevFOTO: VOYO

Samotarski najstnik, ki ima veliko strast do glasbe, sklene prijateljstvo s srednješolskim varnostnikom. Združena s skupno ljubeznijo do hip hopa, se spopadeta z demoni preteklosti in poskušata prodreti na mestno glasbeno sceno Čikaga.

6. Bog obstaja, ime ji je Petrunija (drama, od 7. novembra).

Bog obstaja, ime ji je Petrunija
Bog obstaja, ime ji je PetrunijaFOTO: VOYO

V majhnem mestu Štip v Makedoniji lokalni duhovnik vsako leto januarja vrže lesen križ v reko, nato pa se na stotine moških potopi za njim. Prepričani so, da bo tisti, ki ga prvi ulovi, prejel srečo in blaginjo za naslednje leto. Tokrat pa se Petrunija odloči sodelovati, ne glede na to, da je ženska, in poskusi uloviti križ v reki.

7. Jezdeci pravice (drama, od 8. novembra dalje).

Jezdice pravice
Jezdice praviceFOTO: VOYO

Zgodba o usodi, naključjih in smislu življenja, v kateri blesti Mads Mikkelsen kot angel maščevanja. Markus, danski vojak, se po ženini smrti v železniški nesreči vrne domov k najstniški hčerki Mathildi.

8. Sosedje (komedija, od 8. novembra dalje).

Sosedje
SosedjeFOTO: VOYO

Zabavna serija o ljudeh in človeških odnosih na idiličnem podeželju ob reki Donavi. Zgodba se odvija skozi pustolovščine zakoncev Ivana in Milice Zdravković, ki se preselita iz mesta v mirno vas.

9. Zaljubljeni učitelj (ljubezenska drama, od 13. novembra dalje).

Zaljubljeni učitelj
Zaljubljeni učiteljFOTO: VOYO

Nekoč je bil Keith Michaels nagrajeni filmski scenarist v Hollywoodu, toda po ločitvi in nizu neuspešnih filmov mu je ostalo le še breme dolgov in praznih strani. Nekdanji scenarist zapusti Hollywood, da bi poučeval pisanje scenarijev na kolidžu na vzhodni obali. Tam se zaljubi v mamo samohranilko, ki obiskuje njegova predavanja.

10. Molk (drama, od 16. novembra dalje).

Molk
MolkFOTO: VOYO

Hrvaško-ukrajinska kriminalna serija Molk prinaša pretresljivo zgodbo o trgovini z ljudmi v Osijeku. V Osijeku se je v reki Dravi utopilo dekle. Druga je umrla zaradi prevelikega odmerka, tretjo pa je zbil avto. Vse kaže, da ne gre zgolj za umore, vendar imajo lokalne oblasti velike težave pri identificiranju vzrokov teh dogodkov.

11. Čeljust (drama, od 17. novembra dalje).

Čeljust
ČeljustFOTO: VOYO

Jimmy, alkoholik v najtežjem obdobju življenja, se bori za preživetje v nezakonitem dvoboju. Ponudi mu priložnost, da se postavi na noge. Jimmy izkoristi svojo spretnost, da se vključi v nevaren, a dobro plačan nezakonit dvoboj.

12. Posebna vzgoja (drama, 20. november dalje).

Posebna vzgoja
Posebna vzgojaFOTO: VOYO

Dr. Ilić dela v bolnici za prisilno zdravljenje alkoholikov. Zdravljenje vključuje nenavadne telesne vaje, diete z jabolki, zdravilno delovanje Wagnerjeve glasbe ter psihodramo. Nenavadne terapevtske metode vodijo skupino pacientov na izlet v pivovarno, kar se kmalu sprevrne v kaos.

13. Jaz sem Jackie O (dokumentarni film, 22. november dalje).

Jaz sem Jackie O
Jaz sem Jackie OFOTO: VOYO

Dokumentarni film o življenju Jackie Kennedy Onassis, prve dame ZDA od leta 1961 do 1963. Ko je leta 1961 postala prva modna ikona sveta, se je zdelo, da ji svet leži pod nogami.

14. Prezrti zmagovalec (drama, od 28. novembra dalje).

Prezrti zmagovalec
Prezrti zmagovalecFOTO: VOYO

Debi Walden sanja o olimpijski zmagi v preskakovanju ovir s konjem, vendar nima sredstev za trening s konji. Nekdanjo mladinsko prvakinjo v preskakovanju ovir s konjem doleti huda nesreča, ko pade s konja. Waldnovo zanima, ali bo kdaj znova sposobna jahati in se vrniti v tekmovalni svet.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399