Zadovoljna.si
Moda

Novice

To so trendi, ki jih prinaša letošnja pomlad

S.V.
17. 02. 2021 06.00
0

Le še nekaj tednov nas loči do koledarskega začetka pomladi, kar pomeni, da so priprave na novo sezono že v polnem teku in da so modne navdušenke že dodobra seznanjene s tem, kateri modni trendi bodo zaznamovali prihajajoče mesece. Med tistimi, ki se jih vsako leto najbolj veselimo, so pastelni odtenki, tudi to sezono pa bomo veliko posegale po živih barvah, ki jih bomo kombinirale s klasičnimi odtenki, kot sta črna in siva.

Letošnja pomlad prinaša kar nekaj modnih trendov, ki se jih neizmerno veselimo. Čeprav oblačila za prosti čas ostajajo med glavnimi modnimi smernicami, se marsikatera veseli dni, ko bo lahko znova blestela v različnih krojih in barvah spomladanskih oblek, ko bo pulover s kapuco zamenjala za šik bluzo ali srajco, zimsko bundo pa pospravila v omaro in namesto nje na plan potegnila trenč in usnjeno jakno. Seveda ne smemo pozabiti na superge v svetlih odtenkih, ki so že nekaj časa med najbolj priljubljeno obutvijo in številne druge navdihujoče modne kose. Kot ste verjetno že ugotovile, bomo to sezono posegale po klasičnih in osnovnih modnih kosih z novim pridihom. Temu trendu sledi tudi pametni telefon HUAWEI Mate 40 Pro, ki navdušuje s svojo klasičnostjo, a hkrati prinaša osvežitev in napredno tehnologijo.  

Klasičen, a z novim pridihom

Siva in črna sta klasični barvi, ki ju radi nosimo in kombiniramo za različne priložnosti. Med tema dvema klasičnima, a zato nič manj trendovskima barvama, lahko izbirate tudi pametni telefon HUAWEI Mate 40 Pro. Z osvežitvijo je poskrbel tudi za 3D-odklepanje z obrazom, ki deluje kadarkoli in kjerkoli, brez dvigovanja telefona. Preprosto prepozna vaš obraz in odklene zaslon že ob hitrem pogledu. Če ste med tistimi, ki vam je ljubše klasično odpiranje telefona, ga boste še vedno lahko odklenile enostavno s svojim prstnim odtisom. Zahvaljujoč novi tehnologiji, pa boste brez dotikanja ekrana lahko listale po vaši najljubši e-knjigi, pa naj bo to roman, kriminalka ali drama. Tako preprosto boste lahko z zamahi roke v levo ali desno premikale tudi fotografije in brskale po spominih, ki ste jih ustvarile. 

To so ti posebni trenutki, ki na fotografiji ostanejo večno.
To so ti posebni trenutki, ki na fotografiji ostanejo večno. FOTO: Arhiv naročnika

Spomini, na katere boste ponosne

Danes lahko že s pametnim telefonom ustvarimo dobre fotografije in tako utrnemo večne spomine. Ste tudi ve med tistimi, ki se na družbenih medijih rade pohvalite s kakšno umetniško fotografijo, ki ne potrebuje prav nobenega dodatnega filtra? S HUAWEI Mate 40 Pro bodo vse vaše fotografije videti profesionalno. Kamera Ultra Vision, 50 MP, ki ima prednastavljeno tudi samodejno ostrenje, bo poskrbela, da bodo vaše fotografije vrhunske in čiste v vseh urah dneva. Inteligentna selfie kamera Ultra Vision, ki zajema 13 MP velike fotografije, združuje izboljšano širokokotno kamero in senzor gest. Sedaj lahko zajemate selfije z različnih kotov in snemate video selfije s širokim naborom bogatih video funkcij. Ta kamera bo odlično posnela tudi skupinske selfije s prijatelji, družino ali sodelavci. Prilagodljiv način selfijev podpira tri tipe širokega kota. Ko zazna, da zajemate skupinski selfie, se bo ustrezen način širokega kota kar samodejno aktiviral. 

S HUAWEI Mate 40 Pro boste lahko na enostaven in hiter način poskrbele tudi za svojo zasebnost.
S HUAWEI Mate 40 Pro boste lahko na enostaven in hiter način poskrbele tudi za svojo zasebnost. FOTO: Arhiv naročnika

Delite svoje življenje, a ne svojih podatkov

Z dobrimi fotografijami se vsaka rada pohvali in jih pošlje svoji družini in prijateljem ali pa jih objavi na družbena omrežja. S HUAWEI Mate 40 Pro boste lahko na enostaven in hiter način poskrbele tudi za svojo zasebnost. Pred pošiljanjem slike boste lahko preprosto izbrale izbris občutljivih podatkov, kot so čas, lokacija in specifikacije kamere. Za vse poslovne ženske, ki v telefon rade zapisujete tudi podatke iz pomembnih sestankov, je ta pametni telefon poskrbel, da bodo vaše ideje v beležki zaklenjene z dodatno varovalko – hitro, varno in enostavno za uporabo. Pametni telefon zelo rade uporabljamo tudi med vožnjo v avtobusu, med predavanji, v družbi s prijatelji ali med sestanki. Ste tudi ve med tistimi, ki vas v omenjenih situacijah zmotijo vsi, ki zraven gledajo v vaš ekran in nestrpno čakajo, da bodo kaj videli? Pametni telefon HUAWEI omogoča, da kukanje ne bo več mogoče. Namenski učinek megljenja bo zakril informacije predhodno odprtih aplikacij, ko boste preklapljale med njimi ter tako preprečuje deljenje informacij med aplikacijami. Vaš telefon vas lahko prepozna in zaščiti vsebino na zaslonu pred prežečimi pogledi. Ta inteligentna funkcija lahko skrije podrobnosti obvestil in znova zaklene aplikacije, če zazna, da še nekdo drug gleda na vaš zaslon.

Sponzorirana vsebina 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375