Zadovoljna.si
Kaj obuti to poletje

Novice

/ Oglas

Top vroči poletni trendi obutve

PR
27. 05. 2024 05.00
0

Preverite, kateri sonajbolj vroči trendi ženske obutve in modnih dodatkov, ki jih bomo nosili to poletje.

V kolekcijah ženske obutve za to poletje boste na mass.si našli vse vroče trende, ki ponujajo nekaj za vsakogar, tako za ljubiteljice minimalizma kot za tiste, ki rade eksperimentirate z bolj drznimi stili čevljev. Poleg klasičnih oblik obutve, ki so doživele moderno preobrazbo, takšne so na primer Mary Jane balerinke in Birkenstock natikači, so se pojavili tudi čisto sveži trendi, kot so čevlji v zapeljivih metalik odtenkih. Navdušujejo zato, ker vsaki modni kombinaciji dodajo pridih glamurja. Tu je pet ključnih trendov, ki bodo zagotovo vzbudili vašo pozornost in obogatili vašo poletno kolekcijo obutve.

Birkenstock natikači

Ta klasični trend se nadaljuje z novimi različicami, ki združujejo tradicionalno udobje z modernimi detajli. V zadnjih sezonah so postale nepogrešljiv modni kos, katerega priljubljenost se samo povečuje. Veliko zaslug za to ima zagotovo udobje in pa dejstvo, da so jih vzljubile tudi zvezdnice in modne vplivnice, ter nam pokazale, kako jih lahko nosimo tudi na moderen način. Medtem ko v tem segmentu obutve Birkenstock ostaja vodilna blagovna znamka, se tudi druge znamke, kot so Scholl, Skechers, Gextop, UPcollection in Mustang, ponašajo z zanimivimi kolekcijami. Modne navdušenke bodo navdušili predvsem UPcollection natikači, ki izstopajo z zares raznoliko barvno paleto.

Kaj obuti to poletje
Kaj obuti to poletjeFOTO: Arhiv naročnika

Okrašeni čevlji

Med najbolj priljubljenimi modeli letošnjega poletja so sandali in polsandali s pentljami, trakovi in kamenčki. Sandali, okrašeni s kristalčki, so kot nalašč za elegantnejše stajlinge in posebne priložnosti. Sandali s peto in netki so odlični za tiste, ki želite svojemu outfitu dodati nekaj drznosti. Elegantno sproščen in boemski videz lahko ustvarite s polsandali v videzu rafije in pletenja. Pašček okoli gležnja je uporabna in prefinjena estetska rešitev, ki je med vročimi trendi in ga na mass.si najdete med balerinkami, polsandali in sandali. Natikači, okrašeni s kamenčki, dodajo eleganco, med casual natikači pa letos izstopajo modeli, katerih zgornj del spominja na napihnjeno pleteno kito.

Kaj obuti to poletje
Kaj obuti to poletjeFOTO: Arhiv naročnika

Polsandali s tankim podplatom

Polsandali s tankim podplatom, ki se jih je prijelo tudi ime "flat" polsandali, so idealna izbira za tiste, ki iščete kombinacijo elegance in udobja. Na voljo so v različnih izvedbah, od preprostih do okrašenih z detajli, kot so na primer pentljice ali pa potisk leopardjega in zebrinega vzorca. Ti preprosti polsandali so odlični za vsakodnevne opravke, službo ali sproščene poletne sprehode, medtem ko okrasni detajli dodajo šarm za posebne priložnosti.

Kaj obuti to poletje
Kaj obuti to poletjeFOTO: Arhiv naročnika

Elegantna obutev v metalik odtenkih

Čevlji v metalik odtenkih so letošnji hit, saj dodajo drzen in glamurozen pridih vsakemu videzu. Sandali in salonarji v srebrni, zlati ali "rose gold" so popolni za večerne modne kombinacije, a prav tako si jih lahko privoščite čez dan za popestritev bolj ležernih poletnih oblačil. So idealni za priložnosti, kjer želite izstopati, tudi za svečane dogodke, kot je na primer poroka. Letošnje poletje bodite drzni in obujte "petke" v metalik odtenkih. V trgovinah Mass pobrskajte po kolekcijah obutve Tamaris, Guess in UPcollection, kjer boste našli tudi modele v metalik odtenkih z dodatnimi okraski.

Kaj obuti to poletje
Kaj obuti to poletjeFOTO: Arhiv naročnika

'Shopper' torba

Na mass.si najdete tudi najbolj vroče trende torbic, med katerimi so letos zelo priljubljene t.i. šoping torbe. Izjemno praktične in moderne torbice, ki ponujajo dovolj prostora za vse kar morate nujno nositi s seboj in lepo dopolnjujejo vsak poletni stil. Izbirate lahko med različnimi materiali, od klasičnega platna do usnja. Zato, ker "shopper" torbe združujejo funkcionalnost in estetiko, bodo zagotovo nepogrešljiv kos v letošnji poletni garderobi. Elegantne torbice Steve Madden, Valentino, Liu Jo in Gioseppo so izvrstna kombinacija k natikačem in polsandalom z ravnim podplatom. 

Modne torbice letošnjega poletja
Modne torbice letošnjega poletjaFOTO: Arhiv naročnika
Modne torbice letošnjega poletja
Modne torbice letošnjega poletjaFOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je MASS, d. o. o.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471