Zadovoljna.si
A1 Vajb Voyo PR 800x600px 1

Novice

/ Oglas

Trenutno najbolj priljubljene VOYO vsebine med mladimi

P.R.
28. 12. 2022 05.00
0

Odkrijte največjo slovensko zakladnico zabavnih vsebin brez oglasov.

VOYO predstavlja najbolj priljubljeno slovensko platformo vsebin za vso družino, kjer je na voljo več kot 15.000 ur vsebin. Izbirate lahko med najbolj priljubljenimi šovi in VOYO originalnimi serijami, predpremierami POP TV produkcij, ekskluzivnimi športnimi prenosi v živo, filmskimi uspešnicami ter novo spletno učilnico 5KA. Vse to pa lahko spremljate s slovenskimi podnapisi, voditelji in komentatorji ter zmeraj popolnoma brez oglasov.

V tej obsežni zakladnici vsebin lahko vsakdo najde nekaj zase, predvsem mladi, ki svoj prosti čas radi namenjajo prav gledanju serij in filmov. VOYO namreč ponuja široko izbiro najrazličnejših vsebin, ki jih je mogoče spremljati kjerkoli in kadarkoli. Med mladimi so trenutno najbolj priljubljene humoristične serije in resničnostni šovi, po gledanosti pa najbolj izstopajo serija Ja, Chef!, Sanjski moški in MasterChef Slovenija. Ena najbolj priljubljenih serij je tudi VOYO originalna slovenska serija, Gospod profesor, ki mlade navdušuje z zabavno in hkrati življenjsko obarvano vsebino ter gimnazijskimi dogodivščinami. Če si še niste ogledali najpopularnejših vsebin, so lahko prav daljši večeri v zimskem času popolna priložnost za uživanje v VOYO izkušnji.

A1 Vajb in Voyo
A1 Vajb in Voyo FOTO: Arhiv naročnika

SHL: Neomejena zabava za mlade z originalnimi domačimi serijami in resničnostnimi šovi.

Na VOYO spremljajte humoristično slovensko serijo Ja, Chef!, ki je navdušila gledalce in do sedaj zabeležila že več kot 15 milijonov ogledov. Vaše večere pred ekrani bo začinila z  zanimivimi dogodivščinami v prestižni restavraciji, ki se nahaja v središču Ljubljane, v njej pa vlada chef, ki kraljuje s svojo ekscentričnostjo. Kljub številnim zapletom je kolektiv v kuhinji izredno vesela in zabavna družba, ki se pod vodstvom chefa zna soočiti z vsako, še tako neprijetno situacijo. Znani in vrhunski slovenski igralci, kot so Jurij Zrnec, Katarina Čas, Klemen Janežič, Domen Valič, Bojan Emeršič in Tjaša Železnik, vas gotovo ne bodo pustili ravnodušnih. 

Če še niste, si oglejte tudi priljubljeno VOYO originalno serijo Gospod profesor, v kateri v glavnih vlogah blestita Jure Henigman in Tina Vrbnjak. V seriji se skozi epizode dotikajo aktualnih družbenih vprašanj in tem, ki zadevajo mlade. Rušijo tabuje in odstirajo poglede na stiske, ki včasih ostajajo neizgovorjene. Serija, v kateri nedvomno ne manjka drame, akcije in ljubezni. 

Za vse navdušence nad resničnostnimi šovi je tukaj eden najbolj uspešnih šovov na svetu – Sanjski moški. V najbolj romantičnem šovu spremljajte šarmantnega zapeljivca, ki krmari med kar 17 osvajalkami njegovega srca in išče ljubezen svojega življenja. Če ste bolj navdušeni nad kuharskimi šovi, pa ne spreglejte šova MasterChef Slovenija, v katerem se v kuharskih veščinah pomeri 16 ljubiteljskih kuharjev, ki se v vsaki oddaji preizkusijo v zahtevnih kuharskih izzivih. Njihovi krožniki nastajajo pod budnimi očmi sodnikov Luke Jezerška, Karima Merdjadija in Bineta Volčiča, priznanih slovenskih chefov, ki vsak teden ocenijo pripravljene jedi in domov pošljejo tekmovalca z najslabšim krožnikom.

SHL: Spremljajte zabavne vsebine kjerkoli in kadarkoli. 

VOYO lahko spremljate prek nameščene aplikacije na pametnih televizorjih, kamor se prijavite s svojim uporabniškim imenom ali prek A1 Xplore TV vmesnika, brez registracije in z le nekaj kliki. Vse zabavne vsebine pa lahko gledate tudi na drugih napravah, kot so telefon, tablica in računalnik. Te naprave je potrebno samo povezati z VOYO uporabniškim računom in že lahko uživate v zabavnih vsebinah. Z eno naročnino se lahko registrirate na kar 5 različnih naprav znotraj enega gospodinjstva, sočasno pa lahko spremljate vsebine na največ dveh napravah. 

SHL: Odkrijte akcijsko ponudbo paketa z vključenim VOYO brez doplačila.

Za vse mlade, ki želite odkrivati slovensko zakladnico zabavnih vsebin, smo pri A1 pripravili posebno ponudbo. Do 31. januarja 2023 izkoristite super znižanje paketa A1 Vajb in zanj plačujte samo 12,99 € na mesec, zraven pa uživajte še v storitvi VOYO, ki je vključena brez doplačila za kar 6 mesecev. Prepustite se neomejeni zabavi po ugodni ceni!

A1 Vajb in Voyo
A1 Vajb in VoyoFOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je A1 Slovenija, d. d.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375