Zadovoljna.si
HOFER SCENA

Novice

Tudi Lado in Željko podlegla novemu trendu

Zadovoljna.si
17. 09. 2020 13.39
0

V zadnjem času nas je osvojil nov način življenja, ki nas opominja, da brez zadržkov lahko živimo, kot si želimo in to je povabilo, da se mu pridružite tudi sami. Si upate? Ste dovolj pogumni, da si lahko rečete preprosto dovolj? Dovolj pomislekov, zadržkov in vseh tistih ljudi, ki s prstom kažejo na vas, da niste dovolj dobri. Enakega mnenja je priznani plesni koreograf Željko Božič, ki vabi, da se spet najdete v svojih gibih in pogumno pokažete svoj pogled na zabavno plesno sceno.

Ikona slovenske plesne scene želi mladim predati sporočilo

Željko Božič se je z veseljem odzval povabilu za sodelovanje pri novem projektu HOFER SCENA, saj želi spodbuditi vse mlade in mlade po srcu, da lahko živijo po lastnih pravilih in tako postanejo soustvarjalci svojega življenja. In zakaj ne bi začeli že danes? Željko: Mladim bi sporočil, naj ne čakajo z ustvarjanjem. Zato sem tudi začel s serijo plesnih srečanj z naslovom #dancingconnects – s tem spodbujam k ustvarjalnemu druženju, obenem pa želim pokazati, da ni treba čakati, da bodo okoliščine za ustvarjanje popolne – treba je kar začeti.

Ples ima moč izražanja sebe: od občutkov in strasti do najbolj skritih misli, zato dodaja: Moji začetki so bili zelo tekmovalni. Ples je bil bolj sredstvo za dokazovanje, iskanje lastne vrednosti in potrditve. Na srečo sem z izkušnjami našel v plesu še veliko več, predvsem njegovo izrazno in tudi zdravilno moč. Tako kot sem odkrival sebe, se je spreminjal tudi moj ples. Moja velika strast do plesa se je tako lahko sčasoma razširila tudi na druga področja v mojem življenju. 

Lado in Željko
Lado in ŽeljkoFOTO: Arhiv ponudnika

Pridruži se tudi ti in odnesi svojo nagrado!

HOFER SCENA ni le oglas in zabaven beat, ampak je tudi povabilo, da se pridružiš novemu gibanju in se prek preproste koreografije pokažeš svetu s svojimi najboljšimi gibi skupaj z Ladom Bizovičarjem in Željkom Božičem

Si za foro? Vse, kar moraš narediti, je, da si ogledaš originalen video HOFERjevega plesnega izziva na TikToku pod profilom @zeljkoboziccreations, uporabiš zvok Željko Božić original sound, posnameš svoj ples po vzoru Željka in zmagaš. Za tako lepe nagrade se splača premakniti.

3,2,1 in ... Akcija!

Sodeluj in zapleši ob ritmih HOFER SCENE, posnemi odštekan TikTok video in ga deli še s prijatelji na svojem profilu na Instagramu. V opis ne pozabi dodati #hoferslo in @hoferslo, da bo HOFERjeva ekipa lahko delila tvoj video na uradnem HOFER profilu na Instagramu. Trije zmagovalci bodo za nagrado prejeli 40 evrov v HOFERjevih bonih. Kar pogumno, naj te HOFER SCENA navdihne, prepusti se ritmu in odpleši zmagoviti ples!

Poišči svoj navdih

Navdih lahko najdete na vsakem koraku, med drugim tudi v glasbi in plesu, ki že od nekdaj povezujeta ljudi. Dobra glasba gre hitro v uho, za kar so pri trgovcu poskrbeli z glasbenim videospotom Več kot fer in zmerokej, v katerem v glavni vlogi nastopa Lado Bizovičar s pomočjo plesnih vložkov plesnega koreografa Željka Božiča. Le kdo se še ni zalotil, da si popeva to nalezljivo melodijo, ki združuje zabavne rime, pozitivno energijo in sproščeno koreografijo? Poletni beat je zabaven poklon HOFERjevi široki ponudbi živil in ostalih izdelkov, istočasno pa nosi v sebi pomembno sporočilo, in sicer da je lepo živeti v svetu, kjer je vsakdo lahko tisto, kar si želi. 

Željko Božič
Željko BožičFOTO: Aljoša Rebolj

Sponzorirana vsebina

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 353