Zadovoljna.si
Osebnostne motnje

Novice

Umrla je Vesna Krajnc, udeleženka šova Kmetija išče lastnika

J.V.
21. 06. 2021 11.54
0

Po poročanju številnih slovenskih medijev se je prejšnji vikend poslovila Vesna Krajnc, nekdanja tekmovalka resničnostnega šova Kmetija išče lastnika.

Vesno Krajnc smo lahko pred desetimi leti spremljali v resničnostnem šovu Kmetija išče lastnika, v katerem ji sicer ni uspelo zmagati, je pa osvojila srca gledalcev. Po koncu šova se je Vesna umaknila iz javnega življenja in se posvetila svoji veliki ljubezni – živalim. Delala je kot pasja frizerka, njena največja ljubezen pa sta bila sin Jakob in hčerka Elza. 

Njena mnogo prezgodnja smrt je marsikoga šokirala in od nje so se na družbenem omrežju Facebook poslovili številni prijatelji in znanci, ki ne morejo verjeti, da Vesne ni več. Okoliščine smrti za zdaj še niso znane. O svoji težki preteklosti in boju z osebnostno motnjo je Vesna sicer pred dvema letoma spregovorila za oddajo Svet na Kanalu A. 'Pri 10 letih sem prvič poskušala narediti samomor. Naslednji poskus samomora je bil v sedmem razredu. In takrat sem več mesecev ostala na pedopsihiatriji.'' 

Sožalje družini in njenim bližnjim izreka tudi naše uredništvo. Vesna, počivaj v miru. 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375