Zadovoljna.si
Urban Vidmar

Novice

Urban Vidmar napoveduje poletje, kot ga še ni bilo

Zadovoljna.si
16. 06. 2022 10.52
0

Urban Vidmar, mlad in simpatičen primorski glasbenik, ki nas je še to pomlad raznežil s svojo čutno skladbo Ne me pozabit, v svet pošilja Štango – pravo poletno bombo!

"Vračam se tja, kjer se počutim najbolje – v  zabavne vode," razloži simpatični Primorec, ki je tudi sicer poznan po svojih poletnih hitih. "Štanga je malce bolj nagajiva pesem, za katero sem prepričan, da bo še kako dobro sedla ob vročih (poletnih) zabavah, ko smo vsi malce nagajivi (smeh)," še hudomušno doda. 

Skladba je delo Urbanove že utečene ekipe in tako je tudi tokrat melodijo napisal Urbanov najboljši prijatelj Theo Čebron, sicer kitarist priljubljene skupine Zvita Feltna. Pod besedilo se je podpisal Rok Lunaček, vse skupaj pa je začinil producent Blaž Hribar. 

"Upam, da boste pesem začutili, kot sem jo začutil jaz, in da bomo nanjo skupaj žurali vse do jutra," zaključi Urban, ki je z nastopi že dodobra zakorakal v poletno sezono. Slednja bo letos res pestra. Priložnosti, da njegov novo uspešnico slišite v živo, bo torej ogromno, do takrat pa si oglejte videospot, ob katerem zagotovo ne boste ostali ravnodušni. 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413