Zadovoljna.si
Beležnica

Novice

Najlepši ljubezenski filmi, ki si jih morate ogledati

N. Č.
10. 02. 2023 05.00
0

Dan zaljubljencev se nezadržno približuje, časa za pripravo romantičnega presenečenja pa zmanjkuje. Če si želite intimnega, prijetnega in udobnega večera v dvoje, sta doma pripravljena večerja in kozarec dobrega vina zagotovo idealna izbira za vas. Večer lahko zaključite v družbi romantičnih filmov na VOYO, ki vas prav gotovo ne bodo pustili ravnodušnih.

Zaročena po pomoti (Aciddentally Engaged)

Nadebudna igralka Clarissa (Lexi Giovagnoli) med avdicijo spozna slavnega igralca Chasa Hunterja (Brant Daugherty), ki ga med snemanjem polije s kavo. Ko se samska Clarissa vrne v svoj domači kraj na poroko svoje najboljše prijateljice, skuša narediti vtis na svoje prijatelje in ostale goste poroke, zato se jim zlaže, da je dobila vlogo v filmu in se zaročila s Chasom. Da bi izboljšal svoj ugled, se Chas strinja, da se bo pretvarjal, da sta zaročena. Toda pretvarjanje se kmalu spremeni v pravo ljubezen.

Film Zaročena po pomoti vas že čaka na VOYO!
Film Zaročena po pomoti vas že čaka na VOYO!FOTO: Mar Vista Entertainment

Ljubezen med vrsticami (Gut Gegen Nordwind)

Emmi Rothner (Nora Tschirner) želi le preklicati naročnino na časopis, a ker se zmoti pri naslovu, elektronska pošta konča v nabiralniku Lea Leikeja (Alexander Fehling). To je začetek dolge spletne izmenjave sporočil, ki postaja vse bolj zabavna in osebna. Ker se ne poznata, ju ni strah, da bi se osramotila, zato si zaupata tudi najintimnejše skrivnosti. Sprva nameravata ostati samo spletna prijatelja, a kmalu ju začne ob vsakem prejetem sporočilu spreletavati v trebuhu. Mogoče bi se pa le morala dobiti? Težava je le v tem, da je Emmi poročena, Leo pa se še vedno oklepa bivšega dekleta ... 

Ne zamudite nepričakovane romance na VOYO!
Ne zamudite nepričakovane romance na VOYO!FOTO: Cinemania Group

Vzhajajoča ljubezen (Love on the Rise / Icing on the Cake) 

Victoria (Katrina Norman) je odlična slaščičarka, ki je znana po svojih dih jemajočih sladicah in poročnih tortah. Vsakemu dogodku se posebej posveti in v svoje delo vloži veliko truda. Nekega dne med dostavo torte naleti na očarljivega Jacoba (Brad Benedict), ki ga zamenja za natakarja. Med njima takoj preskočijo ljubezenske iskrice. Toda situacija se kmalu zaplete, saj Victoria niti ne sluti, da skuša družina njenega srčnega izbranca uničiti njeno majhno pekarno. Medtem ko se Victoria trudi rešiti svoje podjetje, Jacob išče način, da bi ji razkril svojo skrivnost. 

Bo Jacobova skrivnost ubila iskrico med njim in Victorio?
Bo Jacobova skrivnost ubila iskrico med njim in Victorio?FOTO: Mar Vista Entertainment

Moje pasje ljubezni (My Boyfriends' Dogs)

Lastnika majhnega bistroja nekega deževnega večera tik po zaprtju na vratih preseneti mladenka v poročni obleki s tremi psi, ki ga prosi, ali lahko vstopi. Pobegla nevesta Bailey (Erika Christensen) mu pove zgodbo, kako je dosegla nenavadno razpotje v življenju in kako je iskala pravega moškega, končala pa kot pobegla nevesta s tremi novimi psi. Nikki in Louie ji v filmu pomagata spoznati, da je tisto, kar ves čas išče, morda tik pred njenim nosom.

Bo Bailey končno našla tisto, kar išče?
Bo Bailey končno našla tisto, kar išče?FOTO: Mar Vista Entertainment

Popolna poroka (Perfect Match / Perfect Wedding)

Profesionalna načrtovalka porok Jessica (Danica McKellar) je o tem poklicu sanjala že kot otrok. Neutrudljiva deloholičarka si nikoli ni vzela časa, da bi tudi sama poiskala svojo pravo ljubezen. Nekega dne jo za precej veliko poroko najame par, ki nikakor ne more uskladiti različnih želja in pričakovanj o tem pomembnem dogodku. Za vsak slučaj v projekt vključita še čednega organizatorja prireditev Adama (Paul Greene), ki naj bi sodeloval kot svetovalec in pomočnik. Oba poklicna načrtovalca, ki sta si različna kot dan in noč, si seveda takoj skočita v lase, a med mnogimi kompromisi, ki jih morata skleniti na željo delodajalcev, se nazadnje med njima nepričakovano vname iskra.

Romantični film Popolna poroka vas že čaka na VOYO!
Romantični film Popolna poroka vas že čaka na VOYO!FOTO: Mar Vista Entertainment

Divja perzijska vrtnica (Wild Prairie Rose)

Zgodba spremlja mlado Rose Miller (Tara Samuel), ki je zaposlena v uspešnem podjetju in je v osnovi precej zadovoljna s svojim življenjem. Toda ko izve, da je njena mama hudo bolna, se odloči, da se bo vrnila v svoj rojstni kraj Beresford v Južni Dakoti, da bi skrbela za njo. Kmalu se spoprijatelji z gluhim Jamesom (Troy Kotsur), lastnikom trgovine, ki ji pomaga pri snemanju filma za mamo. Rose ugotovi, da včasih odkriješ tisto, kar iščeš, tam, kjer najmanj pričakuješ. 

Divja perzijska vrtnica
Divja perzijska vrtnicaFOTO: Mar Vista Entertainment

Zimska poroka (Winter Wedding / A Wedding Wonderland)

Zaljubljenca Hallie (Andrea Bowen) in Lucas (Nick Bateman) takoj po romantični zaroki začneta načrtovati svojo sanjsko poroko na plaži. Toda zaročenca preseneti slaba novica, ko ugotovita, da je njuna poročna lokacija popolnoma zasedena, naslednji prosti termin pa je šele čez eno leto. Ker ne želita čakati tako dolgo, se odločita, da bosta imela zimsko poroko v zasneženi gorski koči. A njuna ljubezen se znova znajde na preizkušnji, ko se njuni družini ne strinjata v ničemer, bodoča mladoporočenca pa si želita ustreči vsem željam njunih najbližjih. Bosta Hallie in Lucas naposled le dočakala svojo sanjsko poroko?

Bosta Hallie in Lucas dočakala svojo sanjsko poroko?
Bosta Hallie in Lucas dočakala svojo sanjsko poroko?FOTO: Mar Vista Entertainment

Vse omenjene filme si lahko že od danes naprej ogledate na VOYO, tam pa vas vsak četrtek čakajo tudi nove epizode trenutno najbolj priljubljene serije pri nas, Gospod profesor.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

 

Zimska poroka vas že čaka na VOYO!
Zimska poroka vas že čaka na VOYO!FOTO: Mar Vista Entertainment

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399