Zadovoljna.si
Pamela Jacobs - 1

Novice

Verjeli ali ne, ona ima 53 let!

J.V.
06. 12. 2016 07.53
34

Tisti, ki je ne poznajo, bi ji pripisali 30 let, v resnici pa ima Pamela Jacobs iz Velike Britanije že 53 let. Kot pravi sama, je skrivnost njenega mladostnega videza kokosovo olje, ki ga uporablja na tisoč in en način, ter zdrava prehrana.

Čeprav izgleda, kot da je v tridesetih letih, Pamela Jacobs v resnici šteje 53 let in ima 21-letnega sina. Britanka, ki se lahko pohvali z neverjetno mladostnim videzom, pravi, da ji ljudje, ki je ne poznajo, ne verjamejo, da je v šestem desetletju. Ko stoji ob sinu, pa mislijo, da je njegovo dekle.

Moški jo pogosto obtožujejo, da zagotovo laže o svoji starosti. »Katera ženska bi dodala leta?« pravi Pamela, ki je svoj mladosten videz podedovala po svoji mami. Tega pa ne pripisuje le dobrim genom, ampak tudi zdravi prehrani, telovadbi in kokosovemu olju. Vsak teden obišče savno, skrbi za nego obraza in doma nikoli ne zapusti brez kreme proti soncu.

Ker je videti tako mlada, jo pogosto osvajajo mlajši moški, na grozo njenega 21-letnega sina pa so jo v preteklosti že zamenjali za njegovo dekle. »Pred časom je znanec mojega sina mislil, da sem njegovo dekle,« je za Daily Mail povedala Pamela in dodala, da nima nobenega namena hoditi z mlajšimi moškimi. »Laska mi, a so mi bolj všeč moški mojih let.«

Čeprav že opaža znake staranja, je še vedno zelo aktivna in večkrat na teden telovadi ter prisega na zdravo in uravnoteženo prehrano. »Sem velika ljubiteljica kokosovega olja. Moja mama ga je uporabljala na laseh in koži, ko sem bila mlajša in to počnem tudi jaz.« Tega uporablja tudi za nego kože, kar pa se tiče prehrane, se izogiba testeninam, kruhu in sadju, ki vsebuje veliko sladkorja. Na njenem jedilniku je predvsem veliko zelenjave, večkrat si privošči lososa, seveda pa tudi sama občasno greši. »Sledim pravilu 80/20. 80 % časa jem zdravo, preostalih 20 % pa si privoščim malo alkohola ali organske temne čokolade.«

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375