Zadovoljna.si
Prvuč - naslovna

Novice

Vesela novica za oboževalke knjižne uspešnice Prvič

J.V.
04. 06. 2019 12.52
0

Če sodite med tiste, ki jih je navdušila serija erotičnih romanov Anne Todd, potem vas bo razveselila novica, da bo tudi drugi del zaživel na filmskem platnu!

Knjižna serija 'The After' avtorice Anne Todd, je sestavljana iz petih svetovnih uspešnic. In potem ko je pred nekaj meseci prvi del z naslovom Prvič prišel tudi na naša filmska platna, je pisateljica pred nekaj dnevi oznanila, da so pričeli s snemanjem drugega dela. Tako kot v prvem filmu romantične drame, naj bi tudi v drugem glavni vlogi odigrala Josephine Langford, ki igra Tesso in Hero Fiennes-Tiffin, ki igra uporniškega Hardina. 

Drugi del knjige nosi naslov 'After we collided' in po turbulonetnem začetku njune zveze, ki je bil poln vzponov in padcev, se Tessa in Hardin odločita, da poskusita še enkrat. Tessa je vedela, da je Hardin lahko zelo krut, toda ko na dan pride resnica o njuni romanci in Hardinovi preteklosti, je Tessa povsem v šoku. Ali lahko prenese še več njegovih prelomljenih obljub? 

Hardin se zaveda, da je naredil napako. Verjetno največjo v svojem življenju. In odločen je, da se bo za Tesso boril. Vprašanje je le, ali se lahko spremeni? Za ljubezen?

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375