Zadovoljna.si
Crocsi so trend poletja 2024

Novice

/ Oglas

Vodilni trendi poletja 2024

PR
13. 06. 2024 05.00
0

Modni svet si že dolgo ni bil tako enoten, kaj so trendi letošnjega poletja. Če želite biti oblečene po zadnjih modnih trendih, potem v vaši omari ne smejo manjkati črte, bela barva, kvačkanje ter Crocsi.

Ja, prav ste prebrale, Crocsi so nazaj in so en izmed najbolj priljubljenih kosov letošnjega poletja. Udobni, vsestranski, vseh možnih barv ter z dodatki Jibbitz pašejo na vsak poletni outfit. Izjemna ponudba vam je na voljo v prodajalnah Deichmann, kjer si lahko izberete najljubši par Crocsov že danes.

Crocsi so trend poletja 2024 2
Crocsi so trend poletja 2024 2FOTO: Arhiv naročnika

Črte so letos v moderne v t. i. pižama stilu – prevelike črtaste srajce, sproščene dolge črtaste hlače, kratke črtaste hlače ali celo ujemajoči se črtasti kompleti. Kaj stilirati zraven? Crocse, poleten cekar in izstopajoč nakit.

Kvačkane obleke so trend poletja 2024.
Kvačkane obleke so trend poletja 2024.FOTO: Arhiv naročnika

Bela barva je vedno barva poletja in tudi letos ni nič drugače. Ob najbolj vročih dnevih le pazite, da se ne polijete z ledeno kavo. Na malo manj vroče dneve pa oblecite kvačkanje, v modi so kvačkane obleke, kvačkani kompleti ali pa le kvačkana majica, ki jo lahko stilizirate s kratkimi hlačami ali dolgim krilom. K temu obujte modne Crocse z dodatki Jibbitz in se samozavestno podajte na sprehod po mestu.

Bela barva je trend poletja 2024.
Bela barva je trend poletja 2024.FOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je Deichmann.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493