Zadovoljna.si
Gorski zdravnik

Novice

Vrača se priljubljeni Gorski zdravnik

N. Č.
26. 06. 2023 13.15
0

Medtem ko boste vi uživali na počitnicah, bomo mi skrbeli, da boste na naših programih in VOYO lahko spremljali aktualne dnevnoinformativne oddaje ter super zanimive serije in filme!

Ne bomo počivali na uspehih spomladanskih oddaj, ki so dosegale odlično gledanost. Na POP TV so se med seboj za 50.000 EUR pomerili tekmovalci v kuhinji MasterChef Slovenija. V povprečju je oddaja dosegla 13 % rating oziroma 46 % gledalcev, ki so takrat spremljali televizijske vsebine. V Super paru so tekmovali pari, ki so pred TV v povprečju zvabili 8,8 % gledalcev, kar predstavlja 34 % gledalcev, ki so spremljali TV-vsebine, Delovna akcija pa je v povprečju dosegla več kot 10 % rating, oziroma 40 % aktivnih gledalcev, starih od 18 do 54 let. 

Dve kuharski tekmovanji pomladne produkcije, Mali Šef Slovenija in MasterChef Slovenija, sta pridobili trajnostni Albert certifikat za zeleno filmsko produkcijo. Ta dosežek je dokaz naše stalne predanosti izvajanju zelenih smernic pri ustvarjanju televizijskih vsebin in zavezanosti k zmanjšanju ogljičnega odtisa, ki ga povzroča televizijska produkcija.  

Znana voditeljica iskreno: Včasih z razmišljanjem pretiravam
Preberi še
Znana voditeljica iskreno: Včasih z razmišljanjem pretiravam

POP TV od ponedeljka do petka

Ob poletnih večerih boste lahko ob 20.00 lahko na POP TV spremljali priljubljeno hrvaško serijo Botri (Kumovi), ki se bo julija gladko prelila v drugo sezono. Chef Bohinc vas bo z bando šalabajzarsko iz  serije Ja, Chef! zabaval v ponovitvah prvih treh sezon ob 21.00, ker pa smeha ni nikoli dovolj, boste vsak dan dobili kar dvojno porcijo Ljubotovih krožnikov zmerljivk in ljubezenskih katastrof. Od 10. julija naprej boste na POP TV lahko spremljali že 7. sezono hrvaške oddaje Ljubezen na vasi (Ljubav je na selu 7), sredi avgusta pa se s 16. sezono na POP TV vrača najbolj priljubljen Gorski zdravnik (Bergdoktor), Martin Gruber!

Botri se vračajo z novo sezono!
Botri se vračajo z novo sezono!FOTO: POP TV

 POP TV vikendi

Ob sobotah boste ob 18.00 lahko spremljali srbsko dokumentarno serijo Jovanka Broz in tajne službe (Jovanka Broz i tajne službe), ob nedeljah ob 17.10 pa boste lahko uživali ob Najlepših kotičkih Hrvaške (Coolturisti 1). Sledili bodo kulinarični presežki z Zdravo, Tereza! In lepote Slovenije v oddaji Zelena dežela

POP TV filmi

V juliju prihajata dve premieri – Aquaman (Aquaman) in Zlati plavalci (Swimming for Gold). S premierami bo bogat tudi avgust, ogledali si boste lahko filme Varuj mi ženo (Hitman's wife Bodyguard), Godzila 2: Kralj pošasti (Godzilla: King of the Monsters), Vse moje življenje (All my Life) in Oropaj bogataša (Tower Heist).

Odkrijte najlepše kotičke Hrvaške
Preberi še
Odkrijte najlepše kotičke Hrvaške
Aquaman v juliju prihaja na POP TV!
Aquaman v juliju prihaja na POP TV!FOTO: Warner Bros.

KANAL A: filmi od ponedeljka do nedelje

Ob ponedeljkih bomo gledali krimi zgodbe, vsak torek bo namenjen akcijskim komedijam, četrtki pa 'moškim' akcijam. Čez vikend se bodo odvrteli trije filmi posameznih zvezdnikov: Willa Smitha, Brada Pitta, Mela Gibsona, Samuela L. Jacksona, Jackiea Chana, Matta Damona, Brucea Willisa, Angeline Jolie, Toma Crusia ... 

KINO

Tudi na Kino se bodo ob petkih ob 20.00 vrtele premiere filmov: Konec tedna (Le Week – End), Avanturisti (Adventures), Postaja Fruitvale (Fruitvale station) in Prevajalci (Les Traducteurs).

BRIO

Na BRIO spremljajte vrhunske kuharje iz 6. sezone MasterChef Avstralije

Tragično življenje mame Angeline Jolie
Preberi še
Tragično življenje mame Angeline Jolie
Gary Mehigan, George Calombaris, Matt Preston so sodniška trojica MasterChef Avstralija.
Gary Mehigan, George Calombaris, Matt Preston so sodniška trojica MasterChef Avstralija.FOTO: VOYO

Na VOYO v živo!

VOYO je tik pred začetkom poletja predstavil še eno novost. Uporabniki in uporabnice VOYO lahko od 1. junija v živo spremljajo tudi televizijske programe POP TV, Kanal A, BRIO, KINO in OTO, ki so uporabnikom in uporabnicam VOYO na voljo kjerkoli in kadarkoli znotraj Evropske unije. Na plaži, v avtomobilu ali na letališču, filmske premiere ali najljubše serije, so z vami na vsakem koraku.

Še zmeraj zbiramo prijave za nove sezone šovov MasterChef Slovenije, Delovna akcija, Ljubezen po domače in Kmetija!

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Naj vas poletje navduši!
Naj vas poletje navduši!FOTO: POP TV
Tako je danes videti Kevinova mama iz filma 'Sam doma'
Preberi še
Tako je danes videti Kevinova mama iz filma 'Sam doma'

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493